Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
29/10-10   -   Pressemeddelelse

Teatret Gruppe 38 på museum

Den århusianske kunstner Claus Helbo har gennem et par årtier været manden bag Teatret Gruppe 38's unikke visuelle udtryk. Nu kan en række af kunstnerens og teatrets plakater ses på både Kunstindustrimuseet og Dansk Plakat Museum.

Omkring 20 plakater fra lige så mange af Teatret Gruppe 38's forestillinger, er nu indkøbt af både Kunstindustrimuseet og Det Danske Plakatmuseum. Det er kunstneren Claus Helbo, der gennem næsten to årtier, har stået for Teatret Gruppe 38's unikke visuelle udtryk - herunder teatrets sæsonbrochurer og plakater til de enkelte forestillinger.

Helbo arbejder både som scenograf, grafiker, musiker og billedkunstner. Han har udstillet sine arbejder en lang række steder - herunder Kunstnernes Sommer- og Påskeudstillinger. Ligesom han har været repræsenteret på internationale plakat-biennaler i blandt andet Tyskland, Japan og Rusland.

En del af Claus Helbos arbejder for Teatret Gruppe 38, kan ses på teatrets hjemmeside: www.gruppe38.dk

Relevant information

http://www.gruppe38.dk


Pressekontakt


Firma

Teatret Gruppe 38
Mejlgade 55 B
8000 Århus C, Danmark


http://www.gruppe38.dk/

Modtag nyheder fra Teatret Gruppe 38 på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire