Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
26/04-11   -   Pressemeddelelse

Bliv slået i gulvet hos Teatret Gruppe 38

Hvad stiller man op med afmagten og hadet, når man har mistet sin bror i krig? Det er spøgsmålet der tages op i forestillingen `KnockOut´, som spiller på Teatret Gruppe 38 fra den 1.-4. maj.

Slået i gulvet så man tror, man næppe vil rejse sig igen - to tårne der styrter. En krig, et skud, et tab. Et menneskeliv mærket for altid.
Lasse har mistet sin bror, der som soldat er blevet dræbt i Afghanistan. Hvem har skylden og hvad stiller man op med afmagten og hadet?

Scenen er sat i en boksering, når den hårdtslående forestilling `KnockOut´ vises på Teatret Gruppe 38 fra den 1.-4. maj. En rå og livsbekræftende historie om fortabte drenge og slidte mænd - fortalt med humor og nærvær, skarpt klippede scener, musik og film. Et knytnæveslag der rammer lige i solar plexus.

Publikum kommer helt tæt på og bliver vidne til en kamp om at overvinde sig selv, genfinde håbet og kæmpe sig ud af mørket.

Forestillingen spiller fra 1.-4. maj. Søndag kl. 15. Mandag, onsdag kl. 10 og tirsdag kl. 10 og 19. Ikke egnet for børn under 10 år.

Teater O, der står bag forestillingen, er netop nomineret til en Reumert for Årets Børneteaterforestilling 2011.

Relevant information

http://www.gruppe38.dk


Pressekontakt


Firma

Teatret Gruppe 38
Mejlgade 55 B
8000 Århus C, Danmark


http://www.gruppe38.dk/

Modtag nyheder fra Teatret Gruppe 38 på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire