Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
03/05-11   -   Pressemeddelelse

Foruroligende teaterlabyrint med iPod og lommelygte

Når teaterfestivalen `ILT´ løber af stabelen fra den 12.-19. maj, kan man hos Teatret Gruppe 38 få en helt særlig oplevelse. Schweiziske Trickster og deres vanvittige teaterlabyrint `.H.G.´ bombarderer både fantasi og underbevidsthed i en sansemættet rejse gennem eventyret om Hans og Grete.

Fra den 13.- 18. maj byder Teatret Gruppe 38 ind til en ganske usædvanlig oplevelse. Teaterlabyrinten `.H.G.´ er en forunderlig rejse gennem Grimms eventyr om Hans og Grete. En installation i ni rum, en prolog og en epilog.

Fra beskrivelsen af forestillingen lyder det: Du skal gennem ni rum, før du helt forstår, hvordan det føltes, hvordan det lød og hvordan der så ud, da Hans og Grete blev sendt alene ud i skoven, fór vild i mørket om natten, lod sig lokke af et duftende pandekagehus, blev taget til fange af en ond heks og endeligt fandt modet til at kæmpe for at slippe fri og komme hjem...

Trickster er grundlagt som et kunsternisk forskningsprojekt, der skal udforske grænser og forskellige kunstformer. Teatret har til huse i Novazzano, Schweiz og har deres primære fokus på tilskueren og tilskuerens oplevelse. Dette har bl.a. resulteret i installationen `.H.G.´.

Børneteateravisen skrev: "...man kommer både rystet og renset ud af .H.G.: Nu ved jeg, hvordan det rent faktisk FØLES at gå rundt i skoven om natten og sidde foran døren til heksens hus, mens duften af friskbagte pandekager blandes med stanken af svedne knogler. Gys!".

Som gæst udstyres man med en iPod og en lommelygte og lukkes så ind i labyrinten én af gangen. Her er man helt alene med sig selv, med sine følelser og sanser, samt de lyde og stemmer, der høres i øretelefonerne. En oplevelse alle bør unde sig selv - hvis de har nerver, fantasi og nysgerrighed i behold.

Forestillingen henvender sig til voksne og børn fra ni år og kan besøges den 13. og 16.-18. maj kl. 17-20 og den 14.-15. maj kl. 13-16. Billetter fås ved henvendelse til Teatret Gruppe 38.

Yderligere information: www.ilt11.dk

Relevant information

http://www.gruppe38.dk


Pressekontakt


Firma

Teatret Gruppe 38
Mejlgade 55 B
8000 Århus C, Danmark


http://www.gruppe38.dk/

Modtag nyheder fra Teatret Gruppe 38 på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire