Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
31/08-12   -   Pressemeddelelse

Eksklusivt teater fra England

"En af de største teatergrupper i England!". Sådan skrev den engelske avis The Guardian om Forced Entertainment, der den 14. og 15. september gæster Teatret Gruppe 38 i Aarhus. Med forestillingen `Tomorrow's Parties´ bliver vi kastet lige lukt ind i fremtidens muligheder og umuligheder.

Den engelske teatergruppe Forced Entertainment er vidt berømmet i sit engelske hjemland, hvor truppen har spillet på stort set alle scener, der er værd at spille på. Med forestillingen `Tomorrow's Parties´ får det Aarhusianske publikum nu chancen for at opleve det, der i Berliner Zeitung blev beskrevet som: "Et eksklusivt blik på teatret i dets reneste form, på sproget, på skabelsen af indre billeder. Er det avantgarde? I hvert fald er det vidunderligt!". Forestillingen vises helt eksklusivt to gange på Teatret Gruppe 38 den 14. og 15. september.

`Tomorrrow's Parties' er en vild, spontan, eftertænksom og fabulerende iscenesættelse af fremtiden - den realistiske, den personlige og den åbenlyst fantastiske. Forestillingen eksperimenterer med, hvor meget vi egentligt kan forestille os om tiden der kommer og forsøger ud fra dette, at pejle sig ind på, hvad der er muligt og hvad der er umuligt.

Forestillingen er på engelsk og henvender sig til det voksne publikum. Den vises fredag d. 14. sep. kl. 19.30 og lørdag d. 5/9 kl. 16.

Billetter via Teatret Gruppe 38's hjemmeside eller ved direkte kontakt.
Om forestillingen:

Aldersgruppe: Voksenforestilling
Varighed: 80 min.
Sprog: Engelsk
Billetter: www.gruppe38.dk, 8613 5311, post@gruppe38.dk


Relevant information

http://www.gruppe38.dk


Pressekontakt


Firma

Teatret Gruppe 38
Mejlgade 55 B
8000 Århus C, Danmark


http://www.gruppe38.dk/

Modtag nyheder fra Teatret Gruppe 38 på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire