Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
06/07-09   -   Pressemeddelelse

Ny konferencebords-serie tegnet af Tegnestuen INDIGO

Snedkergaarden Them A/S udvider Nautilus møbelserien med en serie imponerende konferenceborde samt en stol med sort kopfstykke.

Nautilus stolen med det markante stribede kopfstykke, som er designet af Tegnestuen INDIGO (Humlebæk), kom på markedet i 2006 sammen med et udvalg af spiseborde i forskellige størrelser.

Nautilus stolen som har meget høj siddekomfort, egner sig særdeles godt som konferencestol. Derfor har Tegnestuen INDIGO nu tegnet en serie store og flotte konferenceborde.

Bordpladerne har en smuk specialtegnet kantprofil, som spiller sammen med de bløde organiske former i stolens kopfstykke.

Bordserien består af borde i forskellige firkantede og eliptiske former, som kan bruges hver for sig, eller sammenstilles til lange borde. Serien giver mulighed for at indrette de helt store mødelokaler, da de største af bordene har en bredde på 160 cm.

Bordpladerne er fremstillet i massiv ahorn eller amerikansk valnød. Benene er i børstet rustfrit stål.

Nautilus stolen fås nu også i en udgave med kopfstykke udført i massiv, sortbejdset eg. På billedet er sædet betrukket med naturfarvet vegetabilsk garvet læder.

For yderligere oplysninger kontakt:

Snedkergaarden Them A/S:
http://www.snedkergaarden.com
Tlf: 86 84 77 99

Relevant information

http://www.indigoblaa.dk/


Billeder


Pressekontakt


Firma

Tegnestuen INDIGO
Teglgårdsvej 123
3050 Humlebæk, Danmark

  24 84 97 79

http://www.indigoblaa.dk/

Modtag nyheder fra Tegnestuen INDIGO på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire