Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
24/08-11   -   Pressemeddelelse

Ansvarligt finanslovsforslag

Forslaget til Finanslov for 2012, som finansminister Claus Hjort Frederiksen præsenterede i dag, afspejler den alvor som dansk økonomi står overfor: lav vækst; uro på finansmarkederne; et gryende opsving, der er sat over styr; og et privatforbrug, der er gået i stå. Disse udfordringer kalder på ansvarlighed, vurderer TEKNIQ Installatørernes Organisation. Og det er da også et ansvarligt finanslovsforslag, finansministeren i dag fremlagde, siger administrerende direktør i TEKNIQ Niels Jørgen Hansen.

- Der har været ført en lempelig finanspolitik i 2009 og 2010 for at føre Danmark relativt smertefrit gennem krisen. Det betyder et stort underskud på statens husholdningsbudget på op mod 85 mia. kr. i 2012. Men regeringen har fremlagt reformer, der på det lange sigt skal sikre et grundlag for fremtidig vækst og udvikling i Danmark og skabe tillid til dansk økonomi - også på det korte sigt, udtaler Niels Jørgen Hansen og fortsætter:

- Men det er helt afgørende, at disse reformer nu gennemføres ellers vakler dansk økonomi for alvor. Hvis ikke disse reformer gennemføres, så vil også vækstpakken "Holdbar vækst" være uden værdi.

Vækstpakken Holdbar vækst indeholder blandt andet fremrykning af offentlige investeringer og en styrket boligfradragsordning, som på det helt korte sigt skal buste dansk økonomi og bidrage til optimismen i virksomhederne, hos forbrugerne og på boligmarkedet.

At der ikke er lagt op til nye og store tiltag i Finanslovsforslaget bekymrer således ikke. Det vigtigste er, at der bliver taget hånd om de udfordringer, vi står over for - både på kort og lang sigt, lyder meldingen fra TEKNIQ.

Relevant information

http://www.tekniq.dk


Pressekontakt


Firma

TEKNIQ - Installatørernes organisation
Paul Bergsøes Vej 6
2600 Glostrup, Danmark

  77 41 15 52
  41 44 47 22

http://www.tekniq.dk

Modtag nyheder fra TEKNIQ - Installatørernes organisation på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire