Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
26/08-14   -   Pressemeddelelse

Finanslovsforslag koster arbejdspladser og vækst

- Regeringens forslag til finanslov får negativ effekt på bygge- og installationsbrancherne. På et tidspunkt, hvor væksten ikke har bidt sig fast, vil regeringen både fjerne BoligJob-ordningen og sætte de offentlige investeringer ned. Finanslovsforslaget skaber høj risiko for, at vi taber tusindvis af arbejdspladser, siger TEKNIQs administrerende direktør, Niels Jørgen Hansen.

- Vi savner initiativer, som skaber jobs og vækst på det private arbejdsmarked. I situationen er det klogere at bruge penge på vækstpakker fremfor at udvide den offentlige sektor, siger Niels Jørgen Hansen.

- Situationen i virksomhederne er stadig usikker og finanslovsforslaget rummer ikke den kærlige håndsrækning, erhvervslivet har brug for til at skabe vækst og flere arbejdspladser. Vi deler ikke regeringens optimistiske skøn over den økonomiske udvikling, siger administrerende direktør Niels Jørgen Hansen.

- Konsekvensen af regeringens forslag bliver desværre, at der nedlægges op mod 5.000 arbejdspladser i byggebrancherne ved at afskaffe BoligJob-ordningen fra nytår. Vi ved, at der skal være et økonomisk incitament for at få boligejerne til at investere i energiforbedringer. Det er brandærgerligt, at regeringen ikke støtter bedre op om Danmarks CO2-mål, siger Niels Jørgen Hansen.

TEKNIQ er arbejdsgiver- og brancheforeningen for el- og vvs-virksomhederne, som tilsammen beskæftiger 40.000 medarbejdere og omsætter for 43 milliarder kroner årligt.

Pressekontakt

Niels Jørgen Hansen
Administrerende direktør
  77 42 42 32
  40 74 43 60

Firma

TEKNIQ - Installatørernes organisation
Paul Bergsøes Vej 6
2600 Glostrup, Danmark

  77 41 15 52
  41 44 47 22

http://www.tekniq.dk

Modtag nyheder fra TEKNIQ - Installatørernes organisation på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire