Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
25/11-11   -   Pressemeddelelse

Én samlet hovedorganisation er vejen frem

På sigt gavner det ikke funktionærerne at melde sig ud af LO, som HK Kommunal Hovedstaden foreslår. Teknisk Landsforbunds 30.000 medlemmer bliver i LO.

"Jeg mener, LO skal gøre mere for funktionærerne, men jeg mener ikke, løsningen er at melde sig ud af LO. Jeg tror på, at fællesskab gavner alle, og derfor er vores mål én samlet hovedorganisation, hvor alles interesser varetages," siger Gita Grüning, formand for Teknisk Landsforbund, i et svar på HK Kommunal Hovedstadens udmelding om, at de overvejer at forlade LO.

"Der er mere, der binder LO's medlemmer sammen end skiller dem af. Jeg tror på én samlet hovedorganisation for alle fagforbund i AC, FTF og LO. Én samlet organisation, hvor alle bakker op om den danske model, vil kunne rumme og arbejde for alle medlemmer uanset baggrund," siger Gita Grüning.

Yderligere oplysninger
Gita Grüning, formand for Teknisk Landsforbund, tlf. 21 63 25 05.
Morten Terp, journalist, Teknisk Landsforbund, tlf. 42 40 62 60.

Fakta
Teknisk Landsforbund er en moderne faglig organisation for kreative teknikere, designere og konstruktører med ca. 30.000 medlemmer.

Relevant information

http://www.tl.dk/


Pressekontakt


Firma

Teknisk Landsforbund
Nørre Voldgade 12
1358 København K, Danmark

  33 43 64 66
  42 40 62 60

http://www.tl.dk/

Modtag nyheder fra Teknisk Landsforbund på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire