Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
17/02-11   -   Pressemeddelelse

WiMP lanceres til Squeezebox™ afspillere

Et samarbejde mellem Aspiro Music der driver musiktjenesten WiMP og Logitech® gør nu den roste musiktjeneste WiMP tilgængelig direkte i Logitechs® populære Squeezebox™ afspillere. Telenor tilbyder alle brugere gratis adgang til at prøve WiMP.

Den anmelderroste musiktjeneste WiMP gøres nu tilgængelig direkte i Logitechs® populære Squeezebox™ afspillere.

WiMP er i dag tilgængelig som applikation til PC (Windows og Mac OS X) og som app til iPhone og alle Android baserede smartphones & tablets.

Med udvidelse af tilgængeligheden på Squeezebox™ gøres det store musikkatalog i WiMP for alvor tilgængeligt uanset hvor brugeren er.

PC applikationen er god på jobbet, WiMP på smartphonen er perfekt på farten og med Squeezebox™ kan brugernes personlige WiMP musiksamling nu også høres i alle hjemmets rum. Squeezebox™ er perfekt som afspiller overalt i hjemmet: Let, trådløs og brugervenlig.

WiMP virker "out of the box" med Squeezebox™. Når dit WiMP brugernavn knyttes til din Logitech® konto vil brugeren med det samme se alle sine egne playlister og favoritter.

Telenor tilbyder alle eksisterende Squeezebox™ ejere muligheden for at prøve WiMP for
0 kr. i 30 dage. Dette tilbud gælder uanset om brugeren har Telenor abonnement eller ej. Har du en Squeezebox™ kan du frit prøve tjenesten ved at besøge telenor.dk/getwimp

"Det er fantastisk at se Aspiro Music fortsat innovere WiMP og gøre tjenesten tilgængelig på stadig flere devices. Mange brugere har ønsket sig at WiMP også var tilgængelig på Squeezebox™. Vi ønsker nu at tilbyde alle Squeezebox™ brugere muligheden for frit at prøve WiMP i 30 dage, så de kan opleve Danmarks bedste musiktjeneste", Kim Sørensen, Senior Market Manager - Telenor

"Squeezebox™ er en spændende musikafspiller, som vi ambitiøst har forsøgt at tilpasse WiMP brugeroplevelsen specielt til. Brugere af WiMP skal altid have muligheden for at vælge hvilke devices de ønsker at bruge sammen med WiMP. Med WiMP til Squeezebox™ giver vi brugerne endnu mere frihed til at vælge", Per Einar Dybvik, CEO - Aspiro Music

"I Logitech® er vi optaget af kvalitet og er derfor stolte af samarbejdet med WiMP. Vi tror på streaming og ser derfor et perfekt match mellem WiMP som Danmarks bedste streamingtjeneste og vores trådløse Squeezebox™ afspillere", Robert Jacobsen, Nordic Retail Manager for Logitech

WiMP kan fra i dag installeres på Squeezebox ved at logge ind på MySqueezebox.com.

Relevant information

http://www.telenor.dk


Pressekontakt


Firma

Telenor
Frederikskaj
1780 København V, Danmark

  +45 60 50 63 10

http://www.telenor.dk

Modtag nyheder fra Telenor på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire