Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
30/03-21   -   Pressemeddelelse

Næste generation er her: Ny kraftfuld batterigrensaks gør beskæring meget nemmere



Med TEXAS nye, batteridrevne grensaks GS1680Li kan du ordne din beskæring endnu mere hurtigt og effektivt.

Det kan være slut med ondt i hænder og fingre, når du skal til at beskære dine træer og buske. Der er nemlig kommet en ny superavanceret batteri-grensaks på hylderne.

Den nye grensaks TEXAS GS1680Li er med sit kraftige batteri på 16,8V langt hurtigere end tidligere udgaver. Så med denne model behøver du ikke at bruge for lang tid på at få buske og træer beskåret i høj kvalitet.

Med robust skær og berøringssensor

Grensaksen er udstyret med et robust skær og en kraftig motor, der giver et lige og præcist snit på grene op til 25 millimeter i diameter. En opladning giver op til 1000 klip per opladning, hvilket typisk er mere end rigeligt til en beskæring i en almindelig villa- eller parcelhushave.

Skæråbningen kan indstilles i tre niveauer, så skærets åbning passer til den størrelse grene, man klipper. Det øger eksempelvis hastigheden ved klip af tyndere grene, da skæret ikke skal tilbage i fuld åbning.

Designet er kompakt og nemt at håndtere, og håndtaget er ergonomisk rart at holde på. Der er tilmed en berøringssensor indbygget, der for en ekstra sikkerheds skyld opdager, hvis der er kontakt til fingre eller hånd på skæret. Det er en svag, ufarlig strøm, der registrerer kontakten. Hvis berøringssensoren mærker kontakt, vil skæret ikke bevæge sig, og grensaksen vil give en lyd. Berøringssensoren kan dog også slås fra, hvis det ønskes.

Et præcist snit er vigtigt for at undgå svampeinfektioner

Det er vigtigt at lave et lige, præcist snit, da det er bedre for træer og buske. Et ujævnt snit gør det svært for træet at hele efterfølgende, og derved bliver risikoen for svampeinfektioner større. Det, at vride i grenen for at få den af, er altså ikke godt for træet eller busken. Det er samtidig vigtigt, at man finder en grensaks, der er i stand til at håndtere netop den tykkelse, som grenene har.

Den batteridrevne grensaks er rigtig god til at lave gode, præcise snit, da du ikke skal bruge kræfter på at klippe.

Hurtigere arbejdsproces

Efter man har været i gang med beskæringen, kan det være en udfordring at få de afklippede grene til genbrugsstationen, hvis man ikke har en trailer. Man er oftest tvunget til at klippe grenene i små stykker, pakke det sammen i affaldssække og sætte ud til storskrald eller måske selv køre haveaffaldssækken til genbrugsstationen i bilen. Også her er det oplagt med en hurtig og effektiv grensaks, da det kræver mange klip at reducere grenene til små stykker.

Det får du med TEXAS grensaks GS1680Li:

• Et kraftfuldt 16.8V-batteri.
• Hurtig klippehastighed.
• En kraftig klippestyrke på op til 25 millimeter.
• Et kompakt og ergonomisk design.
• En opladning giver op til 1000 klip per opladning (tynde grene).
• En fuld opladning vil typisk være mere end rigeligt til almindelig beskæring i en villa- eller parcelhushave.

TEXAS GS1680Li-grensaks kan fås på texas.dk til kr. 1299,- inkl. moms.


Relevant information

Læs mere på TEXAS.dk
https://www.texas.dk/


Billeder


Pressekontakt


Firma

Texas A/S
Knullen 22
5260 Odense S, Danmark

  63 95 55 31

http://www.texas.dk

Modtag nyheder fra Texas A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire