Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
19/01-24   -   Pressemeddelelse

Få luft til det hele med TEXAS’ IFX2000 luftpumpe på batteri



Det er slut med flade cykeldæk uden at skulle knokle med en håndpumpe og slut med, at bildækket har det forkerte dæktryk. Med TEXAS’ nye batteridrevne luftpumpe IFX2000 kan du pumpe til det korrekte tryk og puste luft hvor som helt og når som helst.

Det har aldrig været nemmere at pumpe dækkene på bilen eller på cyklen, end det er nu. Den kraftfulde lille luftpumpe fra TEXAS IFX2000 kan nemlig gøre arbejdet for dig, når du blot har isat et 20V-batteri. Den batteridrevne luftpumpe er en ny tilføjelse til TEXAS store 20V-batteriserie af havemaskiner og tilbehør, der kan hjælpe dig med arbejdet i huset og haven.

IFX2000 leverer et tryk på op til 10 bar/150 PSI, hvilket er mere end rigeligt til at pumpe et bildæk eller et cykeldæk. Og da der medfølger tre slags adaptere, så kan man også være sikker på at pumpehovedet på den lille luftpumpe på batteri passer lige nøjagtigt til ens behov.

Den kan derved også let puste luftmadrasser, bolde eller andet op, og da den blot vejer 0,9 kg (uden batteri) og er særdeles kompakt, så er den let at have med rundt, hvis den skal bruges på farten.

Praktiske funktioner

Du har altid fuld kontrol over, hvor meget luft du pumper med, når du bruger TEXAS IFX2000. På det indbyggede display kan du nemlig indstille dit ønskede trykniveau, og mens luftpumpen puster luft indtil niveauet, er når, så kan du undervejs også følge med i, hvad det aktuelle tryk er.

Du kan vælge mellem fire trykmålinger – PSI, BAR, KPA eller KG/CM, så du har de mest gængse måleenheder og med en luftgennemstrømning på hele 25L/minuttet, så flytter den lille pumpe store mængder luft på kort tid, og den hjælper dig derfor hurtigt færdig med arbejdet.

IFX2000 er også meget praktisk at medbringe i bilen – både da den er kompakt, let og brugervenlig – men også, da den har et indbygget LED-lys, der kan lyse op i mørket, og som har SOS-funktion til nødstilfælde. Som alle produkter i TEXAS’ 20V-batteriserie, så kan et 20V-batteri til IFX200 bruges til alle produkter i serien.

Relevant information

Se alle produkter i 20V-batteriserien her:
https://www.texas.dk/da/products/20v-batteri-serie/?productgroupid=69

Læs pressemeddelelsen på Texas.dk
https://www.texas.dk/da/press/faa-luft-til-det-hele-med-texas%E2%80%99-ifx2000-luftpumpe-paa-batteri/?pressid=189


Billeder


Pressekontakt

Søren A. Sliwa
  +45 48 80 09 51

Firma

Texas A/S
Knullen 22
5260 Odense S, Danmark

  63 95 55 31

http://www.texas.dk

Modtag nyheder fra Texas A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire