Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
24/05-11   -   Pressemeddelelse

Vild med tegneseriefigurer på tøj

Tøj, der er sejt og samtidig inspirerer børn til at sætte gang i fantasien, kan nu købes på nettet i The Fairytale Company

Så er Danmarks største online butik udelukkende med tegneseriefigurer på børnetøj skudt i gang. Navnet er: The Fairytale Company og bag firmaet står to søstre, Rikke og Anitta.

Figurerne på tøjet er blandt andet fra Disney, Hello Kitty, Barbie, og Spiderman, Ben10, Byggeman Bob, Barkugan, Gormiti og Svampe Bob. Og flere kommer hele tiden til.

- Vi har altid været vilde med det magiske eventyrunivers og de sjove tegneseriefigurer, som hver har deres personlighed, og et liv man kan følge fra gang til gang i tegneserier og film. Jeg har siden barn fulgt med og bevæget mig rundt i det univers, og nu gør jeg det sammen med min datter på tre, fortæller Rikke.

Anitta har børn i alderen 7 til 17 år og sammen er de to søstre enige om én ting - de skulle have startet The Fairytale Company for længe siden.

Tøjet fås i størrelser fra nyfødte til teens, i alle farver og med seje og sjove print og fede detaljer som t-shirts med lys, bluser med 3D print incl. 3D brille, t-shirt og bukser med medfølgede klistermærker/stickers og meget mere. Sortimentet er bredt og ud over T-shirts, er der bukser, shorts, nattøj, sutsko, paraplyer og en masse andet.

- The Fairytale Company er allerede nu spækket med mange varer, og hver fredag lægger vi nyt ind. Vores ambition er at have Danmarks største udvalg af officielle licensprodukter inden for børnetøj og accessories i top kvalitet, fastslår Anitta.

En anden ambition er at gøre The Fairytale Company så levende som mulig, så børn og forældre kan få et mere personligt forhold til webshoppen og de personer, der står bag. Derfor kan børn blive medlem af The Fairytale Company og være med i konkurrencer, og forældrene kan få gavebeviser, nyhedsbreve i mailboksen og følge butikken på Facebook og Twitter eller via shoppens blog.

- Og så kan børn blive inspireret af deres sko eller pyjamas til selv at sætte fantasien i gang og digte historier om tegneserieuniverset, lyder det fra Anitta.

Læs mere på: http://www.TheFairytaleCompany.dk


Relevant information

http://www.thefairytalecompany.dk


Pressekontakt


Firma

The Fairytale Company
Søfryd 1
3200 Helsinge, Danmark

  40 58 54 27
  40 58 54 27

http://www.thefairytalecompany.dk

Modtag nyheder fra The Fairytale Company på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire