Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
06/12-13   -   Pressemeddelelse

Thule Adventure Team i spidsen for Adventure Race World Championships, Costa Rica



Efter næsten tre dages hård mountainbike, trekking og kajak i Costa Ricas mangrove sump er Thule Adventure Team i spidsen for Adventure Race World Championships.

Adventure Race World Championships startede mandag d. 2. December, kl. 14.00 lokal tid i Costa Rica, og efter næsten tre dage er Thule Adventure Team I spidsen af løbet, og har været det i det meste af det hårde løbet. Holdet har nu afsluttet 5 af 13 etaper og har kørt omkring 340 km af de samlede 804 km. I dette øjeblik, har de et fire timers obligatorisk stop før de kan fortsætte på ruten. Thule Adventure Team har holdt en god fart og lavet ganske få navigationsfejl på den meget krævende rute. Thule Adventure Team og Team Seagate, vinderen fra 2012 World Championships, har skiftet posistioner hele vejen fra starten af løbet, men er nu et stykke foran forfølgerne. Ruten er over 800 km lang og strækker sig over hele landet fra kyst til kyst, Stillehavet til Atlanterhavet og fra grænse til grænse fra Nicaragua til Panama. Der er en bred vifte af forskelligartet terræn fra strandture til stigninger på mere end 1000 meter, som ender i 3800 meter i svært fremkommelige stenede bakker. Følge løbet live på: http://live.arcostarica.com/ For de seneste holdets opdateringer se http://www.facebook.com/thuleadventureteam

Pressekontakt

Stiig Larsen
Sales Manager Denmark
  +45 52 30 52 32

Firma

Thule Group
Fosievägen 13
214 31 Malmö, Danmark

  +46 40 635 90 00
  +45 52 30 52 32

http://www.thule.com/da-dk/dk

Modtag nyheder fra Thule Group på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire