Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
29/01-14   -   Pressemeddelelse

Thule SkiClick vinder den prestigefyldte ISPO Gold Award på ISPO 2014 i München

Den nye og innovative skiholder Thule SkiClick, med ski-rem og opbevaringsfunktion, er blevet tildelt ISPO Gold Award på ISPO 2014, verdens førende sports messe i München, Tyskland.

"ISPO Gold Award, samt de priser, vi vandt sidste år på henholdsvis Eurobike, Interbike, Bike Expo og Outdoor Retailer, bekræfter vores evne til at udvikle innovative produkter til den spændende og hurtigt voksende sport og fritidsindustri. ISPO Award er en hård konkurrence i alle kategorier, så juryens beslutning er et godt kvalitet stempel", udtaler Magnus Welander, administrerende direktør for Thule Group.

Hvert år vurderer en juryen hundredvis af produkter for at finde de bedste og tildele dem den prestigefyldte ISPO Gold Award. ISPO Award gør det lettere for både virksomheder, kunder og forbrugere at orientere sig blandt produkter i flere forskellige kategorier.

Thule SkiClick er udviklet til at hjælpe dig med at tage dine langrendsski til sporet hurtigt og nemt, samt opbevare dine ski bekvemt når de ikke længere anvendes. Thule SkiClick har forskellige anvendelsesområder: som ski-rack, for hurtig og problemfri transport af dit gear på din bil og som en ski-rem. Og endelig til opbevaring, Thule SkiClick kan monteres på en væg når de ikke er i brug.

Fakta om Thule SkiClick
· Let at bruge - hurtigt og nemt fastgjort til tagbagagebærer eller væg med et enkelt klik.
· Sikker transport - takket være aflåst systemet.
· Perfekt pasform - smart og enkelt design, der passer stort set alle tagbøjler.

For yderligere information, venligst kontakt:
Stiig Larsen, Sales Manager Denmark
E-mail: stiig.larsen@thule.com
Phone: +45 52305232

For mere information om Thule produkter, besøg vores hjemmeside på: www.thule.com
For billeder i høj opløsning, besøg venligst Thule Group Press Room: http://www.thulegroup.com/press

Thule på Facebook: www.facebook.com/thulebringyourlife
Thule på YouTube: www.youtube.com/thule


Om Thule
Thule brandet blev etableret i Sverige i 1942. Under mottoet Bring your life tilbyder Thule et bredt sortiment af premium produkter, som forenkler transporten af dit grej og udstyr på en sikker og elegant måde. Tagbagagebærere, cykelholdere, kano- og kajakholdere, tagbokse, tilbehør til fritidskøretøj, påhængskøretøj (heste, både mm.), snekæder, bagage -og cykeltasker eller produkter til børn i form af børnesæder og multifunktionelle vogne. Produkterne sælges på mere end 125 markeder verden over.
Thule er det største brand i Thule-koncernen.
Læs mere på www.thule.com

Om Thule Crew
Thule Crew startede i 2013. Med udgangspunkt i Thules mission om at få flere til at bruge mere tid ude i naturen, er medlemmerne i Thule Crew udvalgt for at inspirere os alle til at leve et mere aktivt liv. Passionen for udendørsaktiviteter er grundlæggende for medlemmerne i Thule Crew, som med deres store humanisme også er dedikeret rollemodeller i deres respektive sportsgrene.
Læs mere på www.thule.com/thulecrew


Relevant information

www.Thule.com
http://www.thule.com/da-dk/dk


Billeder


Pressekontakt

Stiig Larsen
Sales Manager Denmark
  +45 52 30 52 32

Firma

Thule Group
Fosievägen 13
214 31 Malmö, Danmark

  +46 40 635 90 00
  +45 52 30 52 32

http://www.thule.com/da-dk/dk

Modtag nyheder fra Thule Group på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire