Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
19/07-16   -   Pressemeddelelse

Superstjernesøndag i Tivoli

Få en helt enestående musikoplevelse, når tidens hotteste dirigent på søndag for første gang gæster Danmark for at stå i spidsen for National Youth Orchestra of the USA i Tivolis Koncertsal.

Det er en vaskeægte superstar, der søndag den 24. juli kl. 17.00 træder ind i Tivolis Koncertsal for at dirigere National Youth Orchestra of the USA. Den russiske stjernedirigent Valery Gergiev har i flere årtier været en af de mest eftertragtede artister i den klassiske musikverden, men det er første gang, at han dirigerer i Danmark. Derfor er det noget af et scoop, at Tivoli nu kan præsentere Valery Gergiev i spidsen for en koncert med stor klassisk musik og en af verdens førende pianister, Denis Matsuev.

- Valery Gergiev på et dirigentpodie er ren blod, sved og tårer. Og så er Gergievs intense energi og udstråling ekstra smittende, når han dirigerer russisk repertoire. Med Rachmaninovs ikoniske 3. klaverkoncert og Prokofievs 4. symfoni plus musik fra Romeo og Julie er alle betingelser opfyldt for en medrivende søndag eftermiddag i Tivolis Koncertsal, siger Tivolis underdirektør for kultur, Nikolaj Koppel.

De bedste unge
Det kan måske se underligt ud, at Valery Gergiev, der har været chefdirigent for London Symphony Orchestra og har den ærefulde titel "UNESCO Artist of the World", vælger at stå i spidsen for et ungdomsorkester med musikere i alderen 16-19 år. Men National Youth Orchestra of the USA er bestemt ikke et hvilket som helst orkester. Faktisk regnes det som et af verdens bedste ungdomsorkestre, der ud over at spille i Carnegie Hall i New York tager på turne i udvalgte byer rundt om i verden. I år er turen så kommet til København, hvor publikum kan høre værker af Rakhmaninov, Prokofiev og Debussy.

Læs mere om koncerten søndag den 24. juli klokken 17.00 på http://www.tivoli.dk/da/sommerklassisk/2016/paa+tour+national+youth+orchestra+of+the+usa

Musik for alle
I det hele taget er søndagene i Tivoli fyldt med oplevelser for både små og store musiknydere. På Harmonipavillonen kan børnene tage forældre og bedsteforældre i hånden og sætte sig og høre Tivoli Ensemblet akkompagnere eventyrlige historier, og bagefter er det Tivoli-Garden, der for fuld musik marcherer rundt i Haven. Der er også mulighed for musik til maden på af restauranterne rundt om Tivoli Søen, når Tivolis Jazzkvartet spiller op til Jazz By the Lake fra 17-19.

14.00 SøndagsHistorien - Harmonipavillonen
14.30 Tivoli-Gardens parade
17.00-19.00 Jazz By the Lake

Pressekontakt

Torben Plank
Pressechef
  +45 33 75 04 40
  +45 22 23 74 40

Firma

Tivoli A/S
Vesterbrogade 3
1630 København V, Danmark

  +45 22 23 74 40
  +45 22 23 74 40

http://www.tivoli.dk/

Modtag nyheder fra Tivoli A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire