Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
16/05-11   -   Pressemeddelelse

Verdensmusik får comeback i Tivoli

Tivoli har i år det erklærede mål at få flere gæster, og de nuværende gæster skal besøge Haven oftere samt bruge den på flere forskellige måder. Midlet er kulturelle anledninger og billigere adgang til Haven. Det giver nu plads til et storstilet comeback for folk- og verdensmusik, der har haft en pause fra Haven. Det bliver til i alt 17 koncerter i perioden maj til september og blandt hovednavnene finder man bl.a. Henrik Jansberg Band, Falgren Busk Duo og Mames Babegenush. Folk og verdensmusikkens comeback til Tivoli er blevet til i samarbejde med Copenhagen Collaboration. Udover at initiativet skal give flere gæster i Haven er formålet også at slå et slag for verdensmusikken som har trange kår i Danmark.

"Vi ser frem til, at folk og verdensmusik igen rykker ind i Tivoli, så gæsterne kan opleve musikken live på højeste niveau. Vi kommer med grupper som Let Me Play Your Guitar og Mames Babegenush, der kan få selv den mest inkarnerede rockfan til at overgive sig og vippe med foden, siger Line Felding, musiker og en af arrangørerne fra Copenhagen Collaboration.

"Vi vil betage gæsterne og det er ikke bare en tynd kliché. På samme måde som vi gør det med forlystelser og blomsterbede skal musikken i Tivoli også gøre en markant forskel. Derfor har vi i år valgt at åbne Haven for alle musikgenre fra rock til jazz, men også verdensmusik og Folk, som har meget trænge vilkår i Danmark. Som et af Københavns og Danmarks største kulturformidlere tager vi vores del af ansvaret for det musikalske vækstlag i Danmark til glæde for musikken, København og giver gæsterne ekstra musikalske oplevelser i Haven. Og seneste skud på stammen er folk og verdensmusik", siger Rune Erbs Ledet, Executive Producer i Tivoli

Klar med stort program
20. maj tager Tivoli for alvor hul på koncertrækken med folk og verdensmusikkens navn. Det er lykkedes at sammensætte et program med en række af de mest nytænkende orkestre.

Program for Folk & Verdensmusik i Tivoli

· 20/5 Henrik Jansberg
kl. 17.30 - Harmonipavillonen

· 27/5 Trio Mio
kl. 17.30 - armonipavillonen

· 3/6 Mames Babegenush
kl. 17.30 - Harmonipavillonen

· 9/6 Danjal
kl. 17.30 - Harmonipavillonen

· 17/6 Mames Babegenush
kl. 17.30 - Harmonipavillonen

· 23/6 Danjal
kl. 17.30 - Harmonipavillonen

· 8/7 Frisk Frugt
kl. 21.00 - Pantomimen

· 13/7 Eggs Laid By Tigers
kl. 14.30 - Plænen

· 15/7 Let Me Play Your Guitar
kl. 21.00 - Pantomimen

· 3/8 Henrik Jansberg
kl. 14.30 - Plænen

· 10/8 Trio Mio
kl. 14.30 - Plænen

· 18/8 Basco
kl. 18.00 - Promenadepavillonen

· 24/8 Afenginn
kl. 19.30 - Plænen

· 1/9 Basco
kl. 18.00 - Promenadepavillonen

· 12/9 Falgren Busk duo
kl. 20.00 - Plænen

· 22/9 Basco
kl. 18.00 - Promenadepavillonen

· 23/9 Basco
kl. 19.00 - Harmonipavillonen

Ret til ændringer forbeholdes

Tips:
Line Felding (CopCol) har kontaktdata til deltagerne på 30 24 48 08, linefelding(AT)gmail.com

Om Copenhagen Collaboration (CopCol)
Copenhagen Collaboration (CopCol) er et bandkollektiv bestående af 10 bands, alle med base i København. CODY, Sleep Party People, Alcoholic Faith Mission, Hellraiserten, Before the Show, From Sarah, Monkey Cup Dress, The Ondt and the Gracehoper, Stærosaurus og My Name is Legion. CopCol præsenterer bloggen www.copcol.com, der udforsker musik og kultur. CopCol er sammen med Tivoli vært for en række koncerter rundt om på havens scener med musik, som er udadvendt, nyskabende, cool, poetisk, smuk, sjov og stadig på en eller anden vis traditionel. Folk og world på den fine måde!

Relevant information

http://www.tivoli.dk/


Billeder


Pressekontakt


Firma

Tivoli A/S
Vesterbrogade 3
1630 København V, Danmark

  +45 22 23 74 40
  +45 22 23 74 40

http://www.tivoli.dk/

Modtag nyheder fra Tivoli A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire