Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
25/05-11   -   Pressemeddelelse

Infernal på græs med Cecilie Fleur

Infernal har ved flere lejligheder optrådt på Plænen i Tivoli med deres iørefaldende hits som 'Downtown Boys', 'Whenever You Need Me' og 'From Paris To Berlin', til stor begejstring for deres store fanskare herhjemme. På fredag lukkes de ud af vinterhi og giver koncert på frisk græs, når de vender de tilbage og giver koncert på Plænen kl. 22.00.

Sidste år udgav Infernal albummet 'Fall From Grace' - hvoraf singlerne 'Alone, Together' og 'Love Is All...' har været flittigt spillet på de danske radiostationer vinteren over.

Infernal har siden de slog igennem med deres elektroniske clubmusic i 1997 solgt mere end 1,1 mio. singler og albums fordelt på 35 lande. I vinter indledte Infernal en lille, akustisk Danmarksturné. Når de igen lægger vejen forbi Plænen i Tivoli, bliver det for fuld volume.

Cecilie Fleur
Cecilie Fleur er navnet på en 25 årig sangerinde fra København, der skriver og synger popmusik på dansk. Cecilie har netop nu sin debutsingle 'Alle de lykkelige kærester' på gaden, og er i fuldt sving med at lave numre til sit kommende debutalbum i samarbejde med bl.a. Søren Mikkelsen, This Boy Can Dance og Lise Cabble.

Cecilie har været korpige for Sys Bjerre og kom for alvor i publikums bevidsthed, da hun i 2010 kom i finalen i Talent på DR1. Cecilie og hendes band har senest været support på Infernals turné. Nu er hun så klar til at vise gæsterne i Tivoli hvor pop-skabet skal stå.

Infernal og Cecilie Fleur spiller på Plænen fredag den 27. maj kl. 22:00. Koncerten er gratis for Havens gæster.

Læs mere om Infernal på: www.infernal.dk

Relevant information

http://www.tivoli.dk/


Pressekontakt


Firma

Tivoli A/S
Vesterbrogade 3
1630 København V, Danmark

  +45 22 23 74 40
  +45 22 23 74 40

http://www.tivoli.dk/

Modtag nyheder fra Tivoli A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire