Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
15/06-11   -   Pressemeddelelse

Humørfyldt akvarium med nye sange

På fredag er der dømt rent boblebad i akvariet i Tivoli, når den danske popgruppe Aqua og svenske The Kid giver koncert.

Aqua er med 28 mio. solgte albums den mest succesfulde, danske musikgruppe nogensinde, og er med sangen 'Barbie Girl' stadig et de bedstsælgende acts of all times i England - tilmed foran Abba!

Aqua blev efter deres debutudgivelse i 1997 verdensberømte fra den ene dag til den anden. I 2001 var energien midlertidigt sluppet op, og gruppen besluttede sig for at stoppe samarbejdet. I 2007 blev Aqua gendannet og gav blandt andet en koncert på Plænen i Tivoli, der siden udkom på DVD sammen med gruppens 'Greatest Hits' i 2009.

Senere på året udgiver Aqua deres første album i 11 år. Så koncerten byder på spritnyt materiale blandet med hits som 'Doctor Jones', 'Cartoon Heroes' og 'Back to the 80's'.

The Kid
Før koncerten med Aqua - kan du opleve The Kid på Pantomimeteatret. Le Kid består af trioen Anton Malmberg, Felix Persson og Märta Grauers, der tidligere har skrevet hits til svenske Alcazar og Agnes. Sammen har de indspillet singlen 'Mercy Mercy', der skaffede dem en plads som New Band Of The Day sidste år. Le Kid kan nok bedst beskrives som det svenske svar på Alphabeat, men dog med sin helt egen svenske charme og humor.

Aqua spiller på Plænen fredag den 17. juni kl. 22:00. The Kid spiller på Pantomimeteatret kl. 21:00.

Koncertene er gratis for Havens gæster.

Relevant information

http://www.tivoli.dk/


Pressekontakt


Firma

Tivoli A/S
Vesterbrogade 3
1630 København V, Danmark

  +45 22 23 74 40
  +45 22 23 74 40

http://www.tivoli.dk/

Modtag nyheder fra Tivoli A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire