Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
06/07-11   -   Pressemeddelelse

Frisk Frugt i Den Gale Pose

Fredagen byder på frisk frugt til musikfolket, når de danske grupper Frisk Frugt, TopGunn og Den Gale Pose giver koncert i Tivoli.

Et af de mest hypede navne i dansk musik i øjeblikket kan på fredag opleves live på Pantomimeteatret i Tivoli. Bag gruppen Frisk Frugt gemmer sig Anders Lauge Meldgaard fra musikkollektivet yoyooyoy, og som har udgivet to albums: 'Guldtrompeten' fra 2006 og 'Dansktoppen møder Burkina Faso i det himmelblå rum hvor solen bor, suite', der udkom sidste år. Frisk Frugt har netop optrådt på årets Roskilde Festival og Spot i Århus, og begejstrede anmeldere og publikum med deres jazzrock - langt fra galaksen mainstrem.

Jokeren er løs
Inden Fredagsrock får alvor slipper jokeren løs - giver den danske hip-hop gruppe TopGunn en smag på deres rå hip-hop med cool attitude, når de opvarmer for Den Gale Pose på Plænen.

Den danske producer-kvartet og rapgruppe - Den Gale Pose - var op gennem 90'erne med til at give gangsta-rap et dansk udtryk med deres provokerende tekster, funky beats og store selvtillid.

Den Gale Pose - bestående af Nick Coldhands, Jokeren og Rasmus B - debutrede i 1996 med albummet 'Mod Rov', der indeholdte singlen 'Flere Hos'. To år senere brød de for alvor igennem med sangen 'Spændt op til lir' fra albummet 'Sådan er reglerne'. Både albummet, sangen og Den Gale Pose gjorde rent bord ved Danish Musik Award året efter.

I 2003 besluttede Jokeren sig for at gå solo, og Den Gale Pose gik hver til sit. Nu har de heldigvis besluttet sig for at blive gendannet for en kort bemærkning og giver denne sommer håndfuld koncerter på udvalgte steder sammen med DJ Static og sangerinden Szhirley.

Derfor er vi særlig stolte over at kunne præsentere et stykke dansk rap- og musikhistorie på fredag.

Alle koncerter forgår fredag den 8. juli i Tivoli.

Frisk Frugt spiller på Pantomimeteatret kl. 21:00.
TopGunn spiller på Plænen kl. 22:00.
Den Gale Pose spiller på Plænen kl. 22:30.

Koncerterne er gratis for Havens gæster.

Relevant information

http://www.tivoli.dk/


Pressekontakt


Firma

Tivoli A/S
Vesterbrogade 3
1630 København V, Danmark

  +45 22 23 74 40
  +45 22 23 74 40

http://www.tivoli.dk/

Modtag nyheder fra Tivoli A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire