Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
26/07-11   -   Pressemeddelelse

Tina Dickow back in town

Den danske sangerinde, musiker og sangskriver Tina Dickow har siden hun debuterede i 2004 med albummet 'In the Red' for længst skrevet sig ind i tusindvis af danske hjerter.

Tina Dickow har med sin inderlighed og enkle singer-songwriter-stil solgt mere end 300.000 albums herhjemme og afholdt stribevis af udsolgte koncerter.

Sidste år udgav Dickow sit store opsamlingsalbum 'Welcome Back Colour' og drog på en omfattende (og første reelle) turné herhjemme, der siden bragte hende rundt om i Europa og USA.

Gennem sin forholdsvise korte karriere har Tina Dickow høstet store triumfer og et hav af priser, og har sunget sammen med blandt andre Steffen Brandt og Medina.

Tina Dickow har tidligere spillet en fuldstændig formidabel koncert for 30.000 gæster på Plænen i Tivoli. Hendes stærke inspiration af Bob Dylan og Leonard Cohen har uden tvivl ramt et særligt punkt hos den store danske fanskare.

Tina Dickow spiller på Plænen i Tivoli nu på fredag den 29. juli kl. 22:00. Koncerten er gratis for Havens gæster.

Relevant information

http://www.tinadickow.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Tivoli A/S
Vesterbrogade 3
1630 København V, Danmark

  +45 22 23 74 40
  +45 22 23 74 40

http://www.tivoli.dk/

Modtag nyheder fra Tivoli A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire