Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
15/08-11   -   Pressemeddelelse

Langer, Mena og Linnet

Erfarne og unge navne tager en tur i musikkarrusellen, når de spiller i Tivoli på fredag. Her kan Tivolis gæster opleve sangerinden Anne Linnet med en akustisk koncert, den norske popsangerinde Maria Mena og den danske popkomet Mads Langer.

Anne Linnet - Glassalen Live - Glassalen kl. 20:00 - Billetpris: 345 kr. + gebyr (inkl. entre til Tivoli)
I Glassalen spiller Anne Linnet, der snart er aktuel i programmet 'Toppen af poppen', en akustisk koncert. Anne Linnet har for længst skrevet sig ind i de danske rock-annaler som en af landets mest betydningsfulde sangskrivere. En perlerække af udødelige danske sange har gjort sangerinden og komponisten kendt og elsket af et bredt publikum. I foråret kunne man opleve en række af Linnets sange i nye fortolkninger i cabaretgruppen Sort samvittigheds teaterkoncert, 'Hvid Magi'. Linnet selv var så begejstret for forestillingen, at hun sendte sin backingtrio ind at se den, umiddelbart før de begyndte at øve op til denne turné, som nu rammer Glassalen Live. Her er der mulighed for at opleve Linnets sange fremført sart og intimt i et akustisk lydunivers, der kommer helt ind under huden på publikum.

Maria Mena - Fredagsspot - Plænen kl. 22:00 - Gratis for Havens gæster
Når koncerten med Anne Linnet er slut, begynder Fredagsrock på Plænen der denne aften også præsenterer Fredagsspot med Maria Mena. Den norske sangerinde er endnu ikke så kendt herhjemme, men i USA og resten af Europa har hun for længst slået sit navn fast med sine lette og melodiøse popsange. Maria Mena debuterede tilbage i 2002 med albummet 'Another Phase', der kastede hit-singlen 'My Lullaby', som røg ind på hitlister i flere lande. I 2004 medvirkede hun i The Late Show med David Letterman, hvilket gav hende muligheden for at udgive sit andet album 'White Turns Blue', der siden røg ind på Billboard.


Mads Langer - Fredagsrock - Plænen kl. 22:30 - Gratis for Havens gæster
Aftenens hovednavne på Plænen er den unge popkomet Mads langer. Mads Langer besluttede i 2009 at prøve kræfter med en international karriere og flyttede til London. Intentionerne blev indfriet og Mads Langer spiller nu for udsolgte sale rundt om i Europa - hvor han blandt andet har hittet med singlen 'You're Not Alone'. Tidligere på året udgav Langer sit album 'Behold', der blandt andet har kastet hittet 'The River Has Run Wild' af sig, og som er blevet brugt som soundtrack til tv-serien 'The Vampire Diaries'.

Relevant information

http://www.tivoli.dk/


Billeder


Pressekontakt


Firma

Tivoli A/S
Vesterbrogade 3
1630 København V, Danmark

  +45 22 23 74 40
  +45 22 23 74 40

http://www.tivoli.dk/

Modtag nyheder fra Tivoli A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire