Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
26/08-11   -   Pressemeddelelse

Jesus sælger billetter

Salget til teaterkoncerten Jesus Christ Superstar i Koncertsalen i Tivoli går over stok og sten. Der er på få uger solgt over 2000 billetter til Jesus Christ Superstar og salget stiger støt. Teaterkoncerten der bygger på makkerparret Andrew Lloyd Webber og Tim Rice 40 år gamle musical med Maria Magdalena, Judas og Jesus i front kan eksklusivt opleves i dagene d. 23.- 24. og 25. september i Koncertsalen i Tivoli.

Når sommersæsonen i Tivoli afsluttes bliver det med en særlig fejring af en af vor tids største musikforestillinger. Teatret Gorgerne har planlagt et storstilet 40-års jubilæum for musicalen Jesus Christ Superstar, som havde premiere på Broadway, såvel som herhjemme, i 1971. Siden har den gået sin sejrsgang verden over og senest herhjemme på Folketeatret i 2008.

Instruktør Pierre Westerdahl siger;
"Det er en kæmpe udfordring at gøre den klassiske fortælling til en relevant iscenesættelse uden at forfalde til hentydninger og oplagte tableauer. Særligt det dramatiske trekantsdrama mellem idealisten Jesus, mennesket Judas og kærligheden til Maria Magdalena, er stort, betagende og på én gang frygtindgydende at skildre", siger instruktøren. Pierre Westerdahl, der i en årrække stod last og brast som instruktørassistent for Flemming Enevold og Kaspar Rostrup på Gladsaxe Teater. Han er for alvor trådt ind på musicalscenen i år, hvor han foruden Jesus Christ Superstar, instruerer ABBA-teaterkoncerten "The Visitors" på Århus Musikteater og "Evita" på Holstebro Musikteater.

Ny aktør på teaterscenen
"Musicalproduktioner i Tivoli har de seneste år haft stor succes med musicalproduktioner og udviklingen synes at bære i retning af, at danskerne er vilde med teaterkoncerter og slet ikke kan få nok. Det er den bølge, som vi i Teatret Gorgerne, forventer at ride med på, når vi med premieren på Jesus Christ Superstar i Koncertsalen, indleder et samarbejde med Tivoli, som på sigt skal bringe nyt liv og energi til musikteateret i København", siger produktionsleder Niklas Dietz.

Med kometfart og rutschebane
Teatret Gorgerne har gjort, hvad man, inden for sportens verden, ville kalde en kometkarriere.
På seks år er teateret gået fra at lave skrabede amatørproduktioner i provinsen, til at skabe storstilede musicalsucceser i København i den dyre ende. Det har medført en række udfordringer. "På trods af at alting er gået så ufatteligt stærkt, har vi alligevel haft vores del af rutschebaneture", fortæller produktionsleder Niklas Dietz.

"Vi havde sidste år en drøm om at bringe nyt liv til Gladsaxe Teaters sceneliv. Den drøm faldt til jorden med et brag da Gladsaxe Teater lukkede. Det havde nær havde efterladt os uden udsigt til at producere teater igen", fortsætter Niklas og refererer til teatrets danmarkspremiere på Monty Python-musicalen. Men med produktionen havde teateret fået åbnet Tivolis øjne for de nye musicalkometers teaterprojekt - og banet vejen for et samarbejde, som i år byder på den første teaterkoncert med "Jesus Christ Superstar" herhjemme. Derudover havde det talentfulde Teatret Gorgerne også gjort sig bemærket med i Tivoli i 2009, hvor de opførte "Chess" for fulde huse.


Sårbart trekantsdrama
Publikum kommer i salen helt tæt på den sårbare og til tider tvivlende Jesus og helt ind i spændingsfeltet i trekantsdramaet mellem Jesus, Judas og Magdalene i den klassiske historie. Blandt de mange skuespillere finder man Rikke Osvang Aarup (Maria Magdalene), Anders Gjesing (Jesus) og Tom Aarup Larsen som Judas. Teatret Gorgerne var senest i Tivoli i 2009, hvor de opførte "Chess" for fulde huse.

Efterspørgslen på billetterne til de 3 teaterkoncerter er stor og der er fortsat mulighed for at få billetter til 40-års jubilæumskoncerten på Billetlugen.dk eller gennem Tivolis Billetcenter.

Se vedlagte liste med lokale og regionale medvirkende i forestillingen
Der er vedhæftet en liste over de medvirkende som har roller i Teaterkoncerten. Listen indeholder en kort intro til den enkelte samt telefonnummer og mail adresse, som det står frit for alle medier at anvende.

Med venlige hilsner
Teatret Gorgerne

Kontaktpersoner:
Produktionsleder Niklas Dietz, niklasdietz(AT)hotmail.com, tlf. 26565436
Instruktør Pierre Westerdahl, pierre.westerdahl(AT)gmail.com, tlf. 20126922
Pressechef Benjamin Sitrit, benjamin(AT)mail.dk, tlf. 60505053

Relevant information

http://www.tivoli.dk/



Billeder


Pressekontakt


Firma

Tivoli A/S
Vesterbrogade 3
1630 København V, Danmark

  +45 22 23 74 40
  +45 22 23 74 40

http://www.tivoli.dk/

Modtag nyheder fra Tivoli A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire