Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
16/05-12   -   Pressemeddelelse

Yndlingsfjender giver koncert i Tivoli

My Favourite Enemy er navnet på en gruppe anerkendte israelske og arabiske musikere. Sammen har de valgt at overdøve lyden af fjendskab med fælles musik, der trækker på både jødiske, arabiske og vesterlandske traditioner. Den 31. maj kl. 19.30 kan de opleves i Tivolis koncertsal.

Initiativtager bag koncerten, Gregory Rockson fra Six Days of Peace, siger:
"Denne ene aften skal vi ikke snakke politik, men i stedet bruge musikkens kraft til at favne vores forskelligheder. Vi vil gøre det, som politikerne ikke har formået: bringe folk sammen. Det vil ikke løse regionens problemer - men det vil vise os, at det, der knytter os sammen - at vi alle er mennesker - er langt større end det, der søger at adskille os."

De ti anerkendte musikere i My Favourite Enemy kommer fra bl.a. Israel, Palæstina, Jordan og USA. Men når de skaber musik sammen, er kulturelle forskelle og konflikter glemt, og den positive energi blandt musikerne spreder sig til tilhørerne ved gruppens koncerter.

Musikchef i Tivoli, Henrik Engelbrecht, siger:
"Da jeg blev kontaktet af Six Days of Peace var jeg ikke et sekund i tvivl om, at denne koncert skulle Tivoli Festival naturligvis bakke op om! Jeg glæder mig meget til koncerten - og især til at få udvidet min musikalske horisont med musik, som favner både jødiske, arabiske og vesterlandske musiktraditioner."

Med sig på scenen har My Favourite Enemy den 27-årige engelsk-japanske stjerneviolinist Diana Yukawa, som har udgivet tre cd'er, bl.a. sammen med Royal Philharmonic Orchestra. De senere har hun i stigende grad afsøgt grænserne mellem den klassiske og den rytmiske musik, ikke mindst med cd'en The Butterfly Effect fra 2009.

Kontakt
Gregory Rockson kan kontaktes på tlf. 50758835
Henrik Engelbrecht kan kontaktes på tlf. 22725711

Relevant information

http://www.tivoli.dk/


Pressekontakt


Firma

Tivoli A/S
Vesterbrogade 3
1630 København V, Danmark

  +45 22 23 74 40
  +45 22 23 74 40

http://www.tivoli.dk/

Modtag nyheder fra Tivoli A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire