Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
22/05-13   -   Pressemeddelelse

Sebastian Band med nattens stjerner i Tivoli

For første gang samler Sebastian Band alle stjernerne fra 40 års jubilæumsturnéen på én og samme scene. Lis Sørensen, Alberte og Søren Huss er bare nogle af de kunstnere, der vil indtage Plænen og live både nye og gamle Sebastian hits op som fx "Du er ikke alene" og "Romeo". Turnéen blev indledt sidste år, og her fik Sebastian Band selskab af en ny gæstesolist til hver koncert. Nu samles hele flokken, og de står klar på scenen til Fredagsrock den 24. maj kl. 22.00.

"Jeg har spillet mange gange på Plænen i Tivoli igennem årene, og der har altid været en særlig stemning og dejlig kontakt med publikum (også i regnvejr). Jeg ser med glæde frem til den 24. maj, og til at præsentere denne særlige jubilæumsudgave af Sebastian Band", fortæller Sebastian i forbindelse med koncerten i Tivoli.

Stjernespækket aften
Udover Lis Sørensen, Alberte, Søren Huss lægger også Sys Bjerre, Kaya Brühl og Sara Grabow vejen forbi Tivoli fredag aften. Her vil de fortolke sange fra et imponerende bagkatalog samt nye numre fra Sebastian Band. Da turnéen startede sidste år, var anmelderne begejstrede over set-uppet, der bød på en ny gæstesolist til hver koncert. Det bliver derfor noget helt særligt, når alle solisterne står sammen på scenen til Fredagsrock, og afslutter jubilæumsturnéen på Plænen i Tivoli fredag den 24. maj.

Hit med Sebastian
Danmarks Sebastian har sunget og komponeret den velkendte titelsang til den populære tv-serie "Nana", lavet musik til musicalen "Skatteøen" samt et utal af hits fra en årelang karriere. Han har solgt mere end to millioner albums, og der er solgt næsten ligeså mange biletter til hans musicals. Det er nu 40 år siden, at Sebastian lavede gennembrudsalbummet "Den store flugt", og det er blevet fejret af Sebastian Band med en turné, der blev indledt i november sidste år, og siden har ført bandet gennem otte forskellige byer. Sidste stop på touren bliver Tivoli nu på fredag. Holdet består ligesom i efteråret af Michael Friis, Niels Henriksen, Perry Stenbæk, Klaus Menzer, Paul Banks, Gorm Bülow, Gry Harrit og Misen Groth.

Relevant information

http://www.tivoli.dk/


Pressekontakt


Firma

Tivoli A/S
Vesterbrogade 3
1630 København V, Danmark

  +45 22 23 74 40
  +45 22 23 74 40

http://www.tivoli.dk/

Modtag nyheder fra Tivoli A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire