Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
16/09-13   -   Pressemeddelelse

Årets Tivoli tulipan i år 2014 bliver

Hvert år oplever gartnerne i Tivoli, at gæsterne spørger til hvad næste års tulipan mon bliver? Nu kan det afsløres, at årets tulipan i Tivoli 2014 er faldet på tulipanen "Boston".
Boston tulipanerne er med sine farver, lange stilke et helt særligt syn. Alle der har lyst kan komme forbi og hjælpe til med plantningen af de første af 2000 tulipanløg fra kl. 13:00 på søndag den 15. september er velkomne. Som tak for hjælpen får alle et tulipanløg med hjem samt en returbillet til Tivoli, som de kan bruge til foråret, når tulipanen er sprunget ud. Kom i god tid.

Årets tulipan der bl.a. skal stå i springvandsbedet hedder "Boston" fremstår med et kunstnerisk udtryk der appellerer til den moderne smag. Denne type tulipaner er karakteristiske med det "klassiske" blomsterhoved med lange stive stilke, der gør dem velegnede til næsten alle steder i Haven. Højden er ca. 45 - 50 cm og blomstringsperioden vil de afhængigt af varmen være fra start til slut maj måned. Se vedlagt foto

I søndag blev de første 2000 af i alt 80.000 tulipanløg lagt, der skal forskønne Tivoli i foråret 2014. Og her siger Tivolis Tom Knudsen siger om årets tulipan:
"Tulipanen Boston er en vidunderlig tulipan, der er relativ ny på markedet. Den karakteristiske tulipanblomst skiller sig ud fra mængden, ved at de flerfarvede kronblade skifter farver efterhånden som blomstringen udvikler sig. Den fremstår på den ene side meget traditionel samtidig med at tulipanens udtryk appellerer til den moderne smag."

Efter først til mølle princippet
De første løg af sorten Boston bliver plantet når Rådhusklokkerne slår slaget 13 nu på søndag. Det sker alt sammen omkring bedet foran springvandsbedet for Koncertsalen, hvor børn og voksne får lov at plante løg. Alle der måtte have lyst til et råd om hvordan Haven skal plejes inden efteråret tager fat for alvor fat er velkomne til at spørge de 14 gartnere fra Tivoli som er til stede.

Mere info:
Chefgartner Tom Knudsen 22237245
Pressechef: Torben Plank 22 23 74 40

Relevant information

http://www.tivoli.dk/


Pressekontakt


Firma

Tivoli A/S
Vesterbrogade 3
1630 København V, Danmark

  +45 22 23 74 40
  +45 22 23 74 40

http://www.tivoli.dk/

Modtag nyheder fra Tivoli A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire