Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
15/11-13   -   Pressemeddelelse

Tivoli og Arp-Hansen Hotel Group bygger hotel til trecifret millionbeløb

1 million gæster har enten boet eller besøgt Tivoli Hotel & Congress Center siden åbningen i 2010. På baggrund af den succes er Arp-Hansen Hotel Group og Tivoli nu klar til at fortsætte det strategiske samarbejde og bygger et nyt tematiseret forretningshotel med 288 værelser, som bliver en integreret del af det nuværende Tivoli Hotel. Prisen på hotellet, der tegnes af den internationalt kendte danske arkitekt Kim Utzon, lander på et trecifret million beløb. Wonderful Copenhagen hilser initiativet velkomment.

Når det nye 12-etagers hotel forventes at stå klar i 2016 bliver det et hotel præget af Tivolis ånd og designhistorie. Hotellet byder på 25 nye møde- og konferencerum samt 288 værelser, der lige som det eksisterende Tivoli Hotel lever op til forretningsgæster behov samtidig med, at det imødekommer familiesegmentets ønsker. Den samlede hotelkapacitet for Tivoli Hotel kommer dermed op på 700 værelser og mødefaciliteter, der kan rumme 6000 gæster.

Med det nye hotel realiseres den oprindelige plan for det samlede kongres- og hotelområde på Kalvebod Brygge, der ud over Tivoli Hotel & Congress Center også indbefatter 510 værelser på lavprishotellet Wakeup Copenhagen. Kongreskomplekset vil efter udvidelsen samlet tilbyde 1210 værelser.

"Arp-Hansens strategiske samarbejde med Tivoli er et perfekt match mellem to rutinerede aktører i den københavnske turistbranche. Sammen skaber vi nye rammer for turist- og konferencegæster i København" siger administrerende direktør for Arp-Hansen Hotel Group Dorte Krak. "Vi skal nu i gang med at fin-tegne projektet. Sammen vil vi udvikle og indrette dele af hotellet, så også nye vækstmarkeder som Kina og Rusland finder os attraktive. Det tror vi på vil gavne København som kongresby og feriedestination".

"Det giver rigtig god mening at fortsætte samarbejdet med Arp-Hansen Hotel Group grundet deres evne til at skabe unikke hoteller på centrale placeringer i København. Vi har i en del år målrettet arbejdet med at udvide vores forretningsområder inden for turismeværdikæden. Og et Tivoli Hotel mere i familieklassen der samtidig tilgodeser forretningssegmentet ligger flot i forlængelse af vores strategi om at gøre Tivoli til en helårsforretning", siger Lars Liebst, adm. direktør Tivoli.

Lars Bernhard Jørgensen, direktør for Wonderful Copenhagen bifalder byggeriet:
"Det er vigtigt for vores internationale konkurrenceevne, at vi hele tiden fornyer os. Til trods for den globale krise, har vi oplevet en markant fremgang i antallet af hotelgæster i København i de senere år, og det kan delvis forklares ved, at vi i samme periode har fået mange nye hoteller og konferencefaciliteter som vi har markedsført og solgt internationalt. Tivolis og Arp-Hansens unikke partnerskab, og deres nye hotelprojekt, styrker turisme- og mødeproduktet i indre by, og investeringen ligger godt i tråd med Wonderful Copenhagens vækststrategi for de kommende år.

Fakta
Tivoli og Arp-Hansen Hotel Group indgik i 2008 et strategisk samarbejde omkring Arp-Hansen Hotel Groups Tivoli Hotel. Der har ikke været langt fra tanke til handling for Tivoli Hotellet. I 2010 bød hotellet de første gæster velkommen og senere samme år åbnes dørene for Københavns nye kongrescenter - Tivoli Congress Center. Nu føjes der et kapitel mere til det succesfulde samarbejde

Om Arp-Hansen Hotel Group
Arp-Hansen Hotel Group har siden 1961 drevet hotelvirksomhed og er i dag Københavns største hotelkæde med i alt godt 2.700 værelser fordelt på 11 hoteller som alle har centrale beliggenheder i København. Gruppens 12 hotel er under opførsel i Borgergade, hvor et Wakeup Copenhagen hotel med 341 værelser åbner sommer 2014. Hermed runder gruppen knap 3.000 værelser. Arp-Hansen Hotel Group beskæftiger i dag ca. 700 medarbejdere

Hotellerne drives og markedsføres under navnet Arp-Hansen Hotel Group - gruppens kendte hoteller er Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel, Tivoli Hotel, Imperial Hotel, Grand Hotel, The Square, Copenhagen Island, Copenhagen Strand, Hotel Opera, Wakeup Copenhagen og Gentofte Hotel.

Om Tivoli
Siden Georg Carstensen i 1843 for første gang slog portene op for gæsterne til Tivoli i København har Haven udviklet sig til en forlystelseshave i verdensklasse med hotelvirksomhed, 27 kørende forlystelser, aktiviteter, boder, restauranter samt events, shows og koncerter på højeste niveau. Tivoli er blandt verdens ældste forlystelseshaver og er med sine traditioner og løbende fornyelser et stærkt oplevelsestilbud til tre generationer. Haven besøges af godt 4 millioner gæster hvert år.

Pressekontakt

Torben Plank
Pressechef
  +45 33 75 04 40
  +45 22 23 74 40

Firma

Tivoli A/S
Vesterbrogade 3
1630 København V, Danmark

  +45 22 23 74 40
  +45 22 23 74 40

http://www.tivoli.dk/

Modtag nyheder fra Tivoli A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire