Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
11/10-10   -   Pressemeddelelse

150 web og IT-kvinder deltager i Geek Girl Meetup

150 deltagerpladser på Geek Girl Meetup i København blev udsolgt på kun seks dage. Ogder er venteliste, så arrangørerne håber på at finde sponsorer nok til at lade 50 ekstra Geek Girls deltage på netværkskonferencen i november 2010.

"Vi kan se, at vi har ramt et behov hos kvinder, der arbejder med web og IT på forskellige måder. De vil mødes og dele deres viden og passion. Når vi mødes, skal det give værdi for den enkelte,og det gør Geek Girl Meetup, fordi man er der som sig selv med den passion, viden og erfaring,man har," siger Henriette Weber, som er en af initiativtagerne til Geek Girl Meetup i København.

Geek Girl er baseret på frivillighed, så det er gratis at deltage. Princippet er, at man giver det, man har at byde ind med og får noget andet med hjem af andre. På Geek Girl Meetup handler det om at optimere sine ressourcer efter princippet: "reYOUse, create, and make", når du deler, udvikler,integrerer og samarbejder. Deltagerne leverer selv indholdet på workshops og i præsentationer og demonstrationer fra deres egen arbejdsliv, virksomheder og værktøjskasser, så alle giver noget og får noget nyt med hjem.

Geek Girl Meetup har flere sponsorer: Iværksætterhuset i Blågårdsgade lægger lokaler, DJ'en Oyuki Matsumoto lægger lyd til lørdag aften, mens PROSA og Martin Thorborg også er blandt sponsorerne, som gør arrangementet muligt.

Hvor og hvornår? Geek Girls Meetup bliver holdt i København lørdag d. 6. november 2010. Der har tidligere tanker og meninger til omverdenen.

Geek Girl Meetup Copenhagen er lavet afHenriette Weber, Lisa Risager, Karen Mardahl, Karin Høgh og Malin Sjöberg.

Følg os på Twitter: @ggmcph - husk at bruge tagget #ggmcph!
Følg os på Facebook: http://facebook.com/ggmcph
Mød os og vore fantastiske sponsorer (som gør alt dette muligt!) på http://geekgirlmeetup.com/cph

Relevant information

http://www.toothlesstiger.com


Pressekontakt


Firma

Toothless Tiger
Unnasvej 16
3000 Helsingør, Danmark

  29727515
  29727515

http://www.toothlesstiger.com

Modtag nyheder fra Toothless Tiger på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire