Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
01/06-11   -   Pressemeddelelse

Toyota overtager trafikskolen i LEGOLAND

Trafiksikkerhed vægter højt for verdens største bilproducent Toyota. Derfor har Toyota Danmark A/S indgået samarbejde med LEGOLAND om at uddanne børn i, hvordan de skal forholde sig i trafikken. Det sker gennem forlystelsesparkens trafikskole.

Der er ikke kun fokus på miljørigtige biler og høj kundetilfredshed hos verdens største bilproducent Toyota. Trafiksikkerhed vægter nemlig ligeså højt hos det japanske bilmærke.

Derfor har Toyota Danmark A/S netop indgået partnerskab med LEGOLAND om den populære trafikskole i forlystelsesparken. Trafikskolen får samtidig navnet Toyota Trafikskole.

Her kan børn i alderen 7 til 13 år bl.a. høre mere om, hvad hajtænder betyder, hvordan man skal placere sig på vejbanen, hvis man vil dreje til højre, og en hel masse andet relevant om det at færdes sikkert i trafikken.

Eldrevne Toyota-biler i LEGO

Samtidig får eleverne mulighed for at køre i rigtige eldrevne LEGO Toyota-biler på en bane med vejskilte, trafiklys, rundkørsel, tankstation og vaskehal. Undervejs giver instruktøren gode råd for at øge elevernes evne til at bedømme farerne i trafikken.

"Toyota arbejder på mange forskellige områder for at øge trafiksikkerheden mest muligt. Vi udvikler først og fremmest sikre biler. Men vi deltager også i arbejdet med at skabe sikrere trafikforhold og i uddannelse i trafiksikkerhed. Derfor glæder vi os ekstra meget over partnerskabet med LEGOLAND om Toyota Trafikskole," siger pressechef Anders Tystrup hos Toyota Danmark A/S.

Formålet med Toyota Trafikskole er, at eleverne opnår sikkerhed i at færdes i trafikken og opnår viden om de faremomenter, de bliver stillet over for i trafikken både på cykel og til fods. Alle elever i trafikskolen får et kørekort - næsten magen til det ægte, som mor og far måske har i forvejen.


Relevant information

http://www.toyota.dk


Pressekontakt


Firma

Toyota Danmark A/S
Dynamovej 10
2730 Herlev, Danmark

  +45 44 85 04 19

http://www.toyota.dk

Modtag nyheder fra Toyota Danmark A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire