Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
30/11-10   -   Pressemeddelelse

Software Innovation gik forgæves ved Klagenævnet for Udbud

I juni 2009 underskrev Transportministeriet en aftale med cBrain om levering af et nyt ESDH-system kaldet "F2". Transportministeriet fravalgte i den forbindelse Software Innovations " public 360". Det var Software Innovations holdning, at denne vurdering var foregået på et usagligt grundlag, hvorfor Software Innovation den 16. november 2009 påklagede tildelingen til Klagenævnet for Udbud.

Klagen er nu færdigbehandlet, og Klagenævnet for Udbud har afvist samtlige Software Innovations klagepunkter. Klagenævnet udtaler i sin afgørelse: "Klagen tages ikke til følge. Indklagede skal ikke betale sagsomkostninger til klageren. Klagegebyret tilbagebetales ikke." Med denne afgørelse har Transportministeriet fået medhold på alle punkter.

I Transportministeriet har klagesagen kun givet anledning til hovedrysten. Direktionssekretær Thomas Ginnerup-Nielsen, som var projektleder på implementeringen af F2, konstaterer:

"Vi har ikke på noget tidspunkt tvivlet på sagens udfald, da vi fra start af har gennemført en fuldkommen saglig proces. Efter at have sonderet markedet var vi ikke i tvivl om, at cBrain kunne levereet produkt, som på alle måder var det bedste for os."

Efter næsten et års drift er tilfredsheden med F2 stor i Transportministeriet:

"Vi har fået et produkt, som til fulde lever op til vores forventninger - og mere til. Både hvad angår sagsbehandling, journalisering, søgning af dokumenter, videndeling og sags- og friststyring er F2 som skræddersyet til vores behov. Det er et produkt, som har øget produktiviteten markant, og som har flyttet vores arbejdsplads ind i det 21. århundrede", fastslår departementschef Jacob Heinsen.

Se Klagenævnet for Udbuds afgørelse her

Se Transportministeriets erfaringer med F2 her

Relevant information

http://www.trm.dk


Pressekontakt


Firma

Transportministeriet
Frederiksholms Kanal 27 F
1220 København K, Danmark

  33 92 43 02

http://www.trm.dk

Modtag nyheder fra Transportministeriet på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire