Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
23/08-12   -   Pressemeddelelse

Nye fast food café slår dørene op

Tulip TimeOut er snart klar til at åbne Danmarks første fast food café på gågaden i Herning

Ordet fast food og en sydende frituregryde hænger tæt sammen i de fleste danskeres bevidsthed. Men det vil Tulip TimeOut ændre på, når kæden åbner sin første fast food café i centrum af Herning.

Her er frituregryden nemlig smidt helt ud til fordel for ovnbagte pommes frites, lækre salater og sprøde baguettes som supplement til den mere klassiske fast food. - Nu har vi gennem en årrække serveret et alternativ til den klassiske grillbar gennem Tulip
TimeOut konceptet. Vores nye Fast Food Café er næste skridt i form af en citybutik, som bliver indrettet meget anderledes end en klassisk grillbar, siger Key Account Manager i TFC Fast Food, Carsten Findinge.

Møblerne bliver således i stil med en klassisk amerikansk dinér, og der vil være gratis internet hotspot, så kunderne kan tjekke deres mail eller surfe på nettet, mens de nyder deres mad eller en kop kaffe i butikken.
- Vi har valgt at bruge betegnelsen fast food café, fordi målet er at forene det bedste fra to verdener. På den måde håber vi selvfølgelig, at vi vil være i stand til at tiltrække en bredere kundegruppe end i en traditionel grillbar, siger Carsten Findinge.

Derfor har det også fra begyndelsen været vigtigt at give den nye butik en central placering i bybilledet, så rigtig mange potentielle kunder kan få øjnene op for Tulip TimeOut City - Placeringen af den nye Tulip TimeOut er i sig selv speciel, fordi den kommer til at ligge på gågaden helt inde i centrum af Herning. Målet er at henvende sig til handlende og forretningsfolk inde i centrum, men samtidig holder vi selvfølgelig fast i, at fast food også er take away, hvor det er naturligt at tage maden med hjem, siger Carsten Findinge.

Relevant information

http://chainindex.dk/franchise/tulip-timeout


Pressekontakt


Firma

Tulip Food Company
Tulipvej 1
8940 Randers SV, Danmark

  +45 51 17 80 39
  +45 51 17 80 39

http://www.tulip.dk

Modtag nyheder fra Tulip Food Company på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire