Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
08/03-17   -   Pressemeddelelse

Stueplanter



Stueplanter som alle kan holde

Stueplanter er populære som aldrig før, og i denne skønne bog om emnet viser den kendte have-bogsforfatter Tovah Martin, hvordan gamle klassikere kan få helt nyt liv i kønne potter og friske sammensætninger.

Stueplanter beskriver, hvordan stueplanter skal passes generelt, men indeholder også 49 portrætter af de mest populære arter med beskrivelse af velegnede sorter - selvfølgelig med et skema over vækstkrav for hver enkelt art. Alt i alt 200 forskellige planter dækkes i ord og ikke mindst yderst in-spirerende billeder.

Der er intet tørt, støvet og 70'er-agtigt over Tovahs stueplanter - selv ikke når mormor-planterne tages under kærlig behandling. Unge som gamle vil elske denne nye bog om stueplanter. Bogens hovedfokus er på de formidabelt sejlivede stueplanter, som det kræver talent at tage livet af ...

Stueplanter er desuden noget så usædvanligt som en sjov stueplantebog! Plantenørder og katteda-mer vil elske at læse om Tovahs anstrengelser for at holde kæmpekatten Einstein væk fra sine grønne venner.

Forfatteren Tovah Martin har fået adskillige bøger oversat til dansk, og hun er kendt for sin varme skrivestil og gedigne viden om planter og dyrkning.

Oversætteren er hortonom Grethe Bjerregaard, som selv har skrevet populære bøger om emnet - og herudover har oversat en lang række havebøger, som det danske havefolk i den grad har taget til sig som klassikere. Stueplanter er således tilpasset til danske forhold på allerkyndigste vis.

Bogen udkommer 8. marts 2017.

Stueplanter // Tovah Martin // På dansk ved Grethe Bjerregaard.
TURBINE, Aarhus 2017// ISBN: 978-87-406-1198-4 // 288 sider // Vejledende pris: 279,95


Relevant information

Køb bogen her
http://www.turbineforlaget.dk/shop/haveboeger/haveboeger/stueplanter/


Billeder


Pressekontakt

Marie Jensby
PR og kommunikation
  +45 86 12 79 16

Firma

Forlaget Turbine
Balticagade 10 B, 2. sal
8000 Århus C, Danmark

  +45 86 12 79 16

http://www.turbine.dk

Modtag nyheder fra Forlaget Turbine på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire