Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
10/05-17   -   Pressemeddelelse

Frikadeller og spaghetti bolognese på vegansk



Frikadeller, pizza, pastaretter og andre af danskernes favoritretter bliver nu fortolket i en vegansk version. Med udgangspunkt i ganske almindelige ingredienser, der kan købes i det lokale supermarked, er her guiden til at prøve den veganske livsstil uden at gå på kompromis med køkkenklassikerne.

Med bogen 'Veganske livretter' kan du på en enkel og overskuelig måde lave veganske retter i hverdagen. Det er enkel og smagfuld mad, som alle kan lave, og som kan laves af helt almindelige ingredienser fra det lokale supermarked. Samtidig er langt de fleste retter i bogen er enkle at gå til, så alle kan lave dem uden besvær - det skal nemlig være enkelt og overskueligt at spise vegansk.

Fokus i bogen er på danskernes favoritter, og det er især retter som frikadeller, karbonader, pizza, pastaretter og gryderetter mv., der bliver gjort tilgængelige i en vegansk udgave. Men læseren får også rig mulighed for at eksperimentere med masser af retter, der endnu ikke er indlemmet i det klassiske danske køkken. For mens de fleste allerede har taget hummus og falafel til sig, bør bulgurkugler og kikærtepandekager ligge lige for.

Forfatter Thomas Erex driver veganer-bloggen "Kærlighed & kikærter", ligesom han er stifter og formand for Mad med Medfølelse, Danmarks veganske forening.

I stedet for de klassiske råvarer, bruger han gerne vegansk kød, ost, yoghurt og andre af de mange veganske madvarer, der er på hylderne i supermarkedet. Disse produkter er ikke "erstatningsprodukter". Sojakød, kokosost og havremælk er bare nye udgaver af velkendte produkter, som kan indgå i daglig madlavning på linje med alle mulige andre ingredienser.

Relevant information

Køb bogen her:
http://www.turbineforlaget.dk/shop/boeger-paa-vej/boeger-paa-vej/veganske-livretter/


Billeder


Pressekontakt


Firma

Forlaget Turbine
Balticagade 10 B, 2. sal
8000 Århus C, Danmark

  +45 86 12 79 16

http://www.turbine.dk

Modtag nyheder fra Forlaget Turbine på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire