Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
10/08-17   -   Pressemeddelelse

Herlig billedbog om Henry, der liiiige skal ...



Stine Sillesen og Zarah Juul har sammen skabt en herlig billedbog om Henry, der har meget travlt inden sengetid.

Henry er en lille fantasifuld fætter i en linjeret notesbog. Han skal sove, men Henry er ikke træt. Han skal hele tiden liiige noget andet. Han bruger linjerne i bogen til at spille guitar, som klatrevæg, fiskestang, og til at gemme sig bag. For når man har en fantasi som Henry, er der ingen grænser for, hvad man kan finde på, når man bare ikke gider i seng.

Zarah Juuls illustrationer kalder smilet frem hos store og små, og det er umuligt at lade være med at holde lidt af Henry, selv om han er en lille krudtugle, der slet ikke er træt.

Forfatter Stine Sillesen fortæller selv om bogen:
Jeg er optaget af tale til børns fantasi. I Henrys Bog har jeg eksperimenteret med, hvad der sker, hvis der ikke er andet i bogen end én karakter og linjeret papir. Formålet er netop at give rum til fantasien. For hvis man bor i en tom bog og ikke har noget at lege med, så bliver man nødt til at bruge sin fantasi. Og dét gør Henry. Præcis som børn bruger deres fantasi til at lege med f.eks. pinde eller sten, hvis de ikke har noget legetøj. Derfor bruger Henry en linje til at fiske med, som guitarstrenge, som sovepose, og som klatrevæg, og når han slet ikke gider i seng, så kan han sprede linjerne fra hinanden og stikke af - hele vejen ind på næste side. For alt er muligt, når man bare bruger sin fantasi.

Stine Sillesen har gået på forfatterskolen for børnelitteratur, er uddannet journalist og arbejder i dag for DR / Ramasjang.
Zarah Juul er illustrator og står bag flere skønne billedbøger.

Henrys bog // Stine Sillesen // Illustreret af Sarah Juul
TURBINE 2017 // ISBN: 978-87-406-1349-0 // 32 sider // Vejl. pris 269,95 kr.


Relevant information

Køb bogen her
http://www.turbineforlaget.dk/shop/boerneboeger/billedboeger/henrys-bog/


Billeder


Pressekontakt

Marie Jensby
PR og kommunikation
  +45 86 12 79 16

Firma

Forlaget Turbine
Balticagade 10 B, 2. sal
8000 Århus C, Danmark

  +45 86 12 79 16

http://www.turbine.dk

Modtag nyheder fra Forlaget Turbine på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire