Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
31/01-19   -   Pressemeddelelse

Krea Deluxe giver inspiration til påskepynten



De to søstre bag succesen Krea Deluxe og bogen ”Hæklet nordisk julepynt” er nu klar med en bog med enkelt, lyst og elegant hæklet påskepynt.

Julepynten er taget ned og pakket væk. Og inden længe er det tid til at pynte hjemmet op til påske. I ”Hæklet nordisk påskepynt” findes der inspiration til alt fra flotte påskeæg, der kan hænge på friske grene eller todelte påskeæg, der kan gemme chokoladeæggene. Der er også opskrifter på den sødeste påskehare, små påskekyllinger og får og meget andet.

Gækkebrevet er også en hyggelig tradition i påske, og det behøver ikke være klippet i papir. Det kan hækles! Og skulle modtageren af gækkebrevet gætte, hvem der har sendt det, så kan det udløse et smukt hjemmehæklet påskeæg.

Heidi B. Johannesen og Pia H. H. Johannesen er søstrene bag virksomheden Krea Deluxe. De elsker garn og producerer selv garn af højeste kvalitet. Derudover udvikler de hækle- og strikkedesigns, hvor nordisk æstetik er i fokus.

Opskrifterne i ”Hæklet nordisk påskepynt” bærer også præg af lyse og smukke farver, som minder alle om, at dagene begynder at blive længere, og når påsken ankommer, så vil solens stråler få det hæklede påskepynt til at stråle endnu mere.

På kreadeluxe.com findes videoguides, som viser alle de teknikker, der er brugt i bogen. Så hjælpen er nær for både nye og øvede hæklere.

Hæklet nordisk påskepynt // Heidi B. Johannesen og Pia H. H. Johannesen
TURBINE // ISBN: 978-87-406-5377-9 // 128 sider // Vejl. pris 199,95 kr.

Udkommer d. 1. februar 2019


Relevant information

Læs mere her
https://turbine.dk/produkt/haeklet-nordisk-paaskepynt/


Billeder


Pressekontakt

Marie Jensby
PR og kommunikation
  +45 86 12 79 16

Firma

Forlaget Turbine
Balticagade 10 B, 2. sal
8000 Århus C, Danmark

  +45 86 12 79 16

http://www.turbine.dk

Modtag nyheder fra Forlaget Turbine på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire