Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
28/05-13   -   Pressemeddelelse

Truckerbogen Georgia Boy ruller ud over grænserne

Bestselleren om den danske truckerlegende "Georgia Boy" bliver udgivet i Storbritannien og USA, hvor danske røverhistorier fra et langt liv på landevejene nu rulles ud.

Ikke mange danske biografier opnår at blive udgivet uden for Danmarks grænser, men det er nu lykkedes for bogen "Georgia Boy - truckerhistorier fra landevejen". Bogen, der udkom herhjemme i sommeren 2012, strøg direkte ind på førstepladsen på bestsellerlisternes førstepladser, og DRs Aftenshowet inviterede hovedpersonen Willy Davidsen aka Georgia Boy i studiet.

Politikens kultursektion sendte en journalist på tur med den danske asfalt-legende, og øvrige medier stod i kø for at omtale den fynske trucker. Her blev der givet smagsprøver på nogle af de mange utrolige historier fra et langt liv på landevejen - Georgia Boy har flere end 8 millioner kilometer bag sig på de danske og internationale landeveje.
"Vi var godt klar over, at vi i Georgia Boy havde fat i en mand med en særlig historie og karisma, og det er da både sjovt og spændende, at briterne og amerikanerne nu får muligheden for at læse om de mange gale og geniale historier fra de danske truckeres eventyr gennem årene", fortæller bogens forfatter, journalist Michael Ravn.

Udlandet venter
Bogens danske succes er blandt andet blevet internationalt bemærket via truckernes stærke fællesskab. Willy Davidsen har både i Danmark og USA været til trucker-events som et af hovednavnene, og nu har et engelsk forlag sikret sig rettighederne til at udgive bogen på tryk i Storbritannien. TURBINE forlaget har fortsat rettighederne til den engelske udgave af e-bogen, og den 22. maj udgives "Georgia Boy - Tales of a Truck Driver" digitalt i både Storbritannien og USA.

Læs mere på:
http://www.turbineforlaget.dk/dk/shop/skoenlitteratur/skoenlitteratur/georgia-boy/
https://www.facebook.com/pages/Georgia-Boy-truckerhistorier-fra-landevejen/159097707543143

Se også Youtube-videoen - Willy Davidsen kørte naturligvis selv sine bøger fra tryk til lager:
http://www.youtube.com/watch?v=3ic0AK-5UVs

Køb bogen her: http://www.turbineforlaget.dk

Yderligere oplysninger:
Georgia Boy aka Willy Davidsen: 3028 1655
Forfatter Michael Ravn:4054 3666
Redaktør Jesper Tolstrup, TURBINE Forlaget:8612 7916

Relevant information

http://www.turbineforlaget.dk/dk/shop/skoenli


Billeder


Pressekontakt


Firma

Forlaget Turbine
Balticagade 10 B, 2. sal
8000 Århus C, Danmark

  +45 86 12 79 16

http://www.turbine.dk

Modtag nyheder fra Forlaget Turbine på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire