Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
13/08-13   -   Pressemeddelelse

Dansk børnebog omsættes til teater i Norge

Børnebogen Henrik har en hemmelighed udkom på TURBINE forlaget i 2010, og den omsættes nu til teater i Norge. Bogen handler om Henrik, der har en far, som sidder i fængsel. Henrik savner sin far og får lov til at besøge ham. Der er mange regler i fængslet, som Henrik synes, er underlige. Henrik tænker lidt på, om det mon er hans skyld, at faren sidder i fængsel. Måske skulle han hjælpe ham med at flygte?

Teater Grimsborken har urpremiere på stykket i Halden fængsel i Norge den 14. august. Der vises åbne forestillinger i Oslo søndag den 18. august kl. 14 og 16 på Det Andre Teatret på Lilleborg. Billetter kan bestilles via teater(at)grimsborken.no
Billetpris: 150,- for voksne /100,- for børn
Nedre aldersgrænse er ca. 6 år.

Har du købt bogen og tager den med, får du rabat på teaterforestillingen.
Kirsti Hansen Demény, der har skrevet bogen, vil overvære forestillingerne i Oslo den 18. august. Her bliver det muligt at købe bogen til en specialpris på 149,- ordinær pris i Norge 198,-)

Både forfatteren og skuespillerne vil gerne skrive en lille hilsen i din bog.

Se mere om forestillingen på www.grimsborken.no og køb den danske udgave her: http://www.turbineforlaget.dk/dk/shop/boerneboeger/billedboeger/henrik-har-en-hemmelighed/


Relevant information

http://www.turbineforlaget.dk/dk/shop/boerneb


Pressekontakt


Firma

Forlaget Turbine
Balticagade 10 B, 2. sal
8000 Århus C, Danmark

  +45 86 12 79 16

http://www.turbine.dk

Modtag nyheder fra Forlaget Turbine på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire