Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
28/02-14   -   Pressemeddelelse

Kvinden i graven



"Fundet" er endnu en veldrejet krimi af svenske Varg Gyllander

Et ansigt. Det var alt, kriminaltekniker Ulf Holtz havde brug for. Hvem var hun? Eller rettere sagt: Hvem havde hun været? Det røde hår og de hvide tænder gav ikke mange svar. Hvordan var den unge kvinde havnet i graven på øen uden for byen?

I den fjerde bog om kriminaltekniker Ulf Holtz og Pia Levin begiver Holtz sig ud på en indre rejse for at finde tilbage til sin datter Linda og til sit eget liv i en søgen efter svaret på gåden om kvinden i graven. Det bliver en rejse i tiden, men også en balancegang på grænsen af det tilladte, da det inderste af menneskets arveanlæg blotlægges med ny teknik.

Fundet kan uden problemer læses som en selvstændig bog, og samtidig giver den nye læsere mulighed for at koble sig på Gyllanders veldrejede krimiserie.


Varg Gyllander er pressesekretær hos Rikskriminalpolisen i Stockholm og har tidligere arbejdet som kriminalreporter. Fundet er fjerde bog i serien om de to kriminalteknikere Ulf Holtz og Pia Levin. Tidligere er På bunden, Graffitimordene og Ondskab udkommet på dansk.

Bogen udkommer 28. februar 2014.

Fundet. Varg Gyllander. På dansk ved Lise Schmidt Mahler. TURBINE forlaget 2014. ISBN: 978-87-7141-420-2. Sider 364. Vejl. pris: 299 kr.



Relevant information

Køb bogen her:
http://www.turbineforlaget.dk/dk/shop/krimi-og-spaending/krimi/fundet/


Billeder


Pressekontakt

Marie Brocks Larsen
Redaktør
  +45 86 12 79 16

Firma

Forlaget Turbine
Balticagade 10 B, 2. sal
8000 Århus C, Danmark

  +45 86 12 79 16

http://www.turbine.dk

Modtag nyheder fra Forlaget Turbine på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire