Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
20/01-12   -   Pressemeddelelse

Professionel boksning på TV3+

TV3+, Viasat og Team Sauerland har indgået et samarbejde på fem år og kan derfor nu præsentere "Nordic Fight Night". Her vil danske, svenske og norske boksere bliver matchet ved fem til syv boksestævner om året. TV3+ lægger ud med VM-kamp den 18. februar, hvor danske Rudy Markussen skal møde Brian Magee fra Nordirland. Senere følger også stævner med Mikkel Kessler i ringen - og seerne kan ligeledes se frem til kampe med alle de andre, store danske navne på plakaten: Mads Larsen, Reda Zam-Zam, Patrick og Micki Nielsen samt Torben Keller.

- Både de etablerede og kommende danske boksestjerner skal konkurrere mod verdensklassemodstandere ved stævnerne. Aftalen med TV3+ og Viasat sikrer, at vi kan have et meget højt ambitionsniveau, og jeg er sikker på, at de danske boksere i årene fremover vil hente mange titler og titelkampe til Danmark, udtaler promotor Kalle Sauerland om det nye koncept.

- Boksning hører hjemme på TV3-kanalerne. Vi har i 1990erne og frem til Brian Nielsens kamp mod Tyson i 2001 vist over 100 stævner på TV3, men fremover bliver det på TV3+. Vi er derfor rigtigt glade for, vi nu igen kan tilbyde vores seere det bedste inden for professionel boksning. Vi tror på, at vi sammen med Sauerland kan videreudvikle kvaliteten i dansk professionel boksning, og vi har store ambitioner om at kunne tilbyde titelmatcher og store events, lyder det fra TV3s adm. direktør Kim Poder.

TV3+ viser langt de fleste stævner, men udvalgte kampe vil blive vist som pay per view hos Viasat i Dannmark. Nordic Fightnight-stævnerne skal også vises i Sverige og Norge på henholdsvis TV10 i Sverige samt Viasat Sport og Viasat 4 i Norge.

Relevant information

http://www.tv3.dk/


Pressekontakt


Firma

MTGTV A/S
Wildersgade 8
1408 København K, Danmark

  77 30 55 30

http://www.tv3.dk/

Modtag nyheder fra MTGTV A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire