Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
16/08-13   -   Pressemeddelelse

Premiere Masterchef All Stars og Stjerner på vippen

TV3-kanalerne tager nu hul på et helt forrygende efterår, når der mandag er premiere på to underholdende programmer: Masterchef All Stars og Stjerner på vippen.

Kl. 19.00 starter den nye sæson af Masterchef, hvor landets skarpeste knive og mest farverige kendis-kokke indtager komfuret i en dyst om at blive kåret som cr ème de la cr ème og vinder i Masterchef All Stars.

Dommertrioen har nøje udvalgt i alt 27 heldige køkkenekvilibrister, som får en ny chance til at imponere og forføre dommernes smagsløg. I ugens første afsnit står Gitte Nielsen, Jonas Schmidt, Rune RK, Ole Stephensen, Bill Holmberg og Cath Danneskiold-Samsøe i køkkenet. Dommerne er Thomas Castberg og Henrik Boserup, samt Jakob Mielcke fra restaurant Mielcke & Hurtigkarl, som er ny i dommerpanelet.

Kl. 20.00 er opskriften stramt badetøj, maveplaskere, blå mærker og vådt hår i Stjerner på Vippen. De næste fire mandage skal 16 kendte danskere, delt op i otte hold, konkurrere om at blive Danmarks bedste "stjerne på vippen" ved at lave de flotteste udspring fra 1-, 3-, 5-, 7- og 10-meter vippen.

Ved bassinkanten står Sofie Lassen-Kahlke i sin værtsdebut for eget program - sammen med Adam Duvå Hall. I forløbet modtager deltagerne kyndig udspringsundervisning af professionelle udspringstrænere og lærer at lave halsbrækkende saltoer, forlæns og baglæns skruer, håndstandsudspring og vild luftakrobatik. Blandt de kendte, der har taget udfordringen op, er Oliver Bjerrehuus, Josephine Touray, Komtesse Josephine af Rosenborg, Amin Jensen og Anders Bircow.

Relevant information

http://www.tv3.dk/


Pressekontakt


Firma

MTGTV A/S
Wildersgade 8
1408 København K, Danmark

  77 30 55 30

http://www.tv3.dk/

Modtag nyheder fra MTGTV A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire