Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
07/10-11   -   Pressemeddelelse

Verdensstjerner danser til fordel for UNICEF

Søndag den 13. november 2011 vil Den Kongelige Ballet, Det Kongelige Kapel, internationale gæstedansere fra udenlandske balletkompagnier og Dansk Danseteater med Caroline Henderson i spidsen opføre den enestående gallaforestilling 'Dancing for UNICEF' på Det Kongelige Teaters Gamle Scene.

Da kunstnerne samles til fordel for UNICEF, vil alle medvirkende på og bag scenen arbejde gratis, så overskuddet fra forestillingen kan gå til UNICEFs arbejde for katastroferamte børn.

Balletmester Nikolaj Hübbe er konferencier for festforestillingen, hvor publikum i løbet af aftenen blandt andet præsenteres for Harald Landers mesterværk Etudes danset af Dansere fra Den Kongelige Danske Ballet, et udpluk fra Dansk Danseteaters succesforestilling Love Songs, hvor UNICEF ambassadør Caroline Henderson leverer lydtæppet, samt sjældne gæsteoptrædener af American Ballet Theatres Marcelo Gomes, georgiske Nina Ananiashvili og Royal Ballets verdenskendte par, solodanserne Alina Cojocaru og Johan Kobborg.

Ideen til 'Dancing for UNICEF' fik balletdanserne Sebastian Kloborg og Ulrik Birkkjær, der til daglig danser i Den Kongelige Ballet og nu er gået sammen om at arrangere et velgørenheds-arrangement. De fortæller her hvorfor:
"Økonomisk set er vi ikke rige, men vi er rige på vores kunst, og derfor har vi med dansen som drivkraft sat os for at gøre en forskel. Med kollegaer fra nær og fjern har vi sammensat et program, som viser mangfoldigheden i dansen. For én aften danser vi for samme sag. Vi tør godt love, at der venter publikum en uforglemmelig aften, hvor de kan læne sig tilbage og nyde dans i verdensklasse".

Billetterne til forestillingen kan købes på www.dancingforunicef.dk. Her er der blandt andet mulighed for både private og virksomheder for at købe VIP-pakker med billetter til forestillingen inklusiv middag fra Madeleines Madteater og muligheden for at mødes med aftenens kunstnere til afterparty på Det Kongelige Teater. Det er en enestående mulighed for at opleve balletten fra de bedste pladser i teatret og herefter komme tæt på aftenens stjerner.

Medvirkende:
- Dansere fra Den Kongelige Danske Ballet og Musikere fra Det Kongelige Danske Kapel
- Dansk Danseteater med Caroline Henderson (Danmark)
- Royal Ballet - Covent Garden - Alina Cojocaru (Rumænien) og Johan Kobborg
- American Ballet Theatre - Metropolitan Opera House - Marcelo Gomes (Brasilien)
- Georgian State Ballet - Nina Ananiashvili (Georgien) med Andreas Brantelid på cello (Danmark)
- Georgian National Dance - "Shedjbri" (Georgien)

Se hele programmet på: www.dancingforunicef.dk


Relevant information

http://www.unicef.dk/


Pressekontakt


Firma

UNICEF Danmark
Pakhus 48 - Sundkaj 9, 1.
2100 København Ø, Danmark

  35 27 38 41

http://www.unicef.dk/

Modtag nyheder fra UNICEF Danmark på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire