Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
24/09-11   -   Pressemeddelelse

Vangard har en ny Dansk Verdensmester

Et nyt stykke Danmarks historie er lavet! Danmark har nu den første Junior Verdensmester i enkelt start - Mads würtz Schmidt - 1. Års Junior.

Mads kører til dagligt for Herning Cykle Klubs juniorteam, team blue water junior, men det var for Landsholdet at han d 20. september sikrede sig Verdensmestertitlen. Mads kørte ved VM I København et stærkt løb og var bedst på alle mellemtider, så det var uhyre spænde om det holdt. Kl 12.30 var det klart, at Mads kunne sikre sig titlen som ny verdensmester. Mads der ikke er en person, der gør meget væsen af sig og havde svært ved at tro på det fine resultat - først da han stod på podiet, kom hænderne over hovedet.

At Mads var blandt de to udtaget ryttere der for landsholdet skulle køre VM i København, var ikke en tilfældighed. Mads har vist storform I den sidste tid, hvor blandt verdens bedste ryttere, i UCI2.1 løbet 3 dage ved Frankfurt, blev nr. 2 på enkeltstarten og ligeledes i Holland til UCI2.1 løbet 3 dage ved Axel, viste Mads igen storform og vandt enkeltstarten.

Mads er bla. sponceret af den Danske Cykeltøjsproducent Vangard, der er stolte af at kunne præsentere den stolte Verdensmester også næste år hvor Mads vil være 2. års Junior og fortsætte karrieren i Herning Cykle Klub.

Relevant information

http://www.vangard.dk


Pressekontakt


Firma

Vangard
Navervej 12
7451 Sunds, Danmark

  +45 96 29 21 10

http://www.vangard.dk

Modtag nyheder fra Vangard på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire