Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
15/08-11   -   Pressemeddelelse

Nu forbindes cykelstien hele vejen mellem Spjald og Videbæk

I denne uge går Vejdirektoratet i gang med at etablere cykelsti gennem Bjerning syd for Spjald langs Brejningvej. Den dobbeltrettede cykelsti kommer til at hænge sammen med den privat anlagte cykelsti på Gl. Landevej, og således bliver det sidste hul lukket i cykelstisystemet mellem Spjald og Videbæk.

Det bliver dermed fremover muligt at cykle på sti hele vejen mellem de to byer, hvilket giver et betragteligt løft til trafiksikkerheden. Skolebørn og andre cyklister kommer dermed i sikker afstand til bilerne på Brejningvej, hvor der køres meget stærkt. Arbejdet udføres af Spjald Entreprenørforretning.

Den nye cykelsti, som anlægges på vestsiden af vejen, kobles sammen med den privat anlagte cykelsti ved Gl. Landevej via en tunnel, så også her er sikkerheden i højsædet.

I forbindelse med nedgravningen af tunnelen, vil der blive kortvarig omkørsel på stedet. Vejdirektoratet tilstræber at udføre dette i løbet af en weekend, hvor trafikken er mindre, således at morgentrafikken den følgende mandag kan afvikles hen over den nye tunnel. Ellers forventer Vejdirektoratet, at der bliver tale om mindre grad af forstyrrelse på vejen i anlægsfasen. Vi beder om forståelse for eventuel ulejlighed.

Vi regner med at anlæggelsen af cykelstien varer cirka tre måneder, hvis vejrguderne ikke sætter ind med en tidlig vinter, så de første cyklister kan trille ind på stien cirka 1. december.

Relevant information

http://www.vejdirektoratet.dk


Pressekontakt


Firma

Vejdirektoratet
Niels Juels Gade 13, Postboks 9018
1022 København K, Danmark

  72 44 30 32
  21 29 07 33

http://www.vejdirektoratet.dk

Modtag nyheder fra Vejdirektoratet på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire