Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
15/04-11   -   Pressemeddelelse

Veloribis KonceptStore i Århus

Studenter cyklen gør sit indtog i Århus.
Den klassiske velkendte dansk designede cykel fra Velorbis gør sit indtog i Århus med egen konceptStore.
Tiden er nu inde til at se fremad, krisen er over og vi har igen fået fuld gang i cykelsalget i vores butik i København, derfor er Velorbis nu klar til at starte ny butik i Tilst, idet vi har haft en del henvendelser fra interesserede køber i Århus området , men de ville naturligvis gerne se og prøve cyklen inde købet, og det er der nu mulighed for i vores KonceptStore, Anelystparken 7, 8381 Tilst, lige ved El Giganten, fortæller Kenneth Bodiker, Partner Velorbis Ltd.

Velorbis cykler er også velkendte som bedstemor cyklen, en klassiske bycykel, uden en del i plastik.
Velorbis sælger kort og godt kvalitet cykler med fokus på DESIGN, KVALITET OG FUNKTIONALITET. Alle cykel modeller er fremstillet, på vores fabrik i Tyskland samt en fleksibel og prisbelønnet leverandørbase, gør det muligt for os at tilbyde klassiske cykler af absolut højeste kvalitet.
VELORBIS benytter udelukkende europæiske kvalitetskomponenter. Alle vores klassiske modeller er udstyret med ren læderluksus fra saddelproducenten BROOKS®, der har lavet lædersadler og læderkomponenter siden 1866.

Vores cykler er specielbygget til at modstå den danske Kong Vinter. Med zinkbehandlede skærme, et rustbeskyttet og pulverlakeret stel, markedets højeste forkromning samt et utal af rustfri stålkomponenter.
Kort fortalt er den klassiske bedstemor cykel på vejen igen, i den gode gamle kvalitet, dog forbedret med 3 eller 7 gear, indbygget dynamo nav og meget mere.

Vi synes, det skal være stilfuldt, praktisk og bekvemmeligt at cykle, og vil indbyde århusianerne til at besøge butikken og selv at afprøve en Velorbis cykel.
Butikken holder åbent alle hverdage, og første og sidste søndag i måneden fra 10.00 - 14.00

For uden egen butik i København har Velorbis repræsentation i Sverige, Irland, Tyskland, Norge, Østrig, Rumænine, Polen, Spainen, Canada, USA samt Australien, fortæller Kenneth Bodiker.

Har I spørgsmål til vores konceptbutik eller produkter er I velkommen til at kontakte Kenneth Bodiker på telefon 31 11 00 30

Relevant information

http://www.velorbis.dk


Pressekontakt


Firma

Velorbis
Anelystparken 7
8381 >Tilst, Danmark

  86 24 1159

http://velorbis.dk

Modtag nyheder fra Velorbis på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire