Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
15/10-10   -   Pressemeddelelse

Intelligent dansk software opnår patent i USA

IT virksomheden VestConsult A/S har sikret sig eneret på det, ellers uigennemtrængelige, amerikanske patentmarked, og har nu patent på Email-Manager™, der sørger for smart og automatisk arkivering af alle virksomhedens e-mails.

I VestConsult A/S glæder man sig over, at patentet på det banebrydende softwareprodukt "Email-Manager™", til trods for en lang og sej kamp med de amerikanske patentmyndigheder, nu er i hus.
Email-Manager™ er, som navnet også antyder, et værktøj til håndtering af virksomheders e-mails. VestConsult tror meget på produktet Email-Manager™, som de spår en stor fremtid, fordi det løser rigtig mange af virksomhedernes problemer med dokumentation og videndeling. Der er derfor ikke meget jantelov at spore, når Peter Jørgensen, administrerende direktør for VestConsult A/S, udtaler: "Det faktum, at det er lykkedes os at opnå patent på e-mail-management området - hvor der er rigtig mange aktører - vidner blot om, hvor banebrydende og genial Email-Manager™ i virkeligheden er".

Gør dokumentation til en leg
Email-Manager™ er i stand til at opsamle og arkivere e-mails i en journal, der er designet ud fra virksomhedens register af kontaktpersoner på fx kunder, samarbejdspartnere, leverandører, sager og projekter. Filosofien bag Email-Manager™ er meget simpel: Automatik, hvor det er muligt - og enkelthed, hvor automatik ikke er mulig.
Mange virksomheder har i dag en kompliceret mappestruktur, hvor hver enkel medarbejder skal bruge meget tid og koncentration på at gemme e-mailen det rette sted, hvilket kan synes som en uoverskuelig opgave, når mailboxen bugner, og der er andre arbejdsopgaver, der trænger sig på.
Email-Manager™ sorterer automatisk e-mails fra Microsoft Outlook ind i arkivet under den virksomhed, som kontaktpersonen er knyttet til, uden at brugeren rører en finger. Brugeren kan via ganske få manuelle klik hurtigt også knytte e-mailen til eksempelvis en bestemt sag.
Email-Manager™ sparer altså alle i virksomheden tid og sørger samtidig for at gemme alle de vigtige informationer, som de pågældende e-mails rummer. Det betyder at ledelsen ikke behøver at bekymre sig om, hvorvidt vigtig information og kommunikation går tabt. Email-Manager™ sørger nemlig for at tage en kopi af alle e-mails og placere dem i en sikret SQL database, hvorfra de ikke kan slettes.

Løsninger til ethvert behov
Registret hvori alle e-mails bliver gemt, er VestConsults egenudviklede videndelingssystem "WorkPoint®". WorkPoint® er udviklet på baggrund af Microsofts SharePoint og er desuden fuldt integreret med Microsoft Office - også den nye Office 2010. WorkPoint® er fleksibelt og skalerbart og kan nemt tilpasses, så det passer perfekt til netop din organisation.
I en verden, hvor den eneste konstante er forandring, og kravene til dokumentation og videndeling er voksende, tilbyder WorkPoint® Email-Manager™, som den eneste på udbyder på markedet automatisk ordning af alle ind- og udgående e-mails i arkiver. Kort sagt bliver din organisation på en og samme tid kørende i dag og gearet til i morgen.

Virksomheden bag
VestConsult A/S har eksisteret siden 1995 og har i dag i alt 15 medarbejdere, fordelt med 13 i hovedafdelingen i Esbjerg, mens den nyåbnede afdeling i København pt. tæller 2 medarbejdere.
Hver eneste medarbejder i VestConsult anstrenger sig hver eneste dag for at leve op til sloganet om "en bedre verden med IT" ved at designe software, der ikke alene opfylder kundernes behov for IT løsninger her og nu, men også er fremtidssikret via en yderst fleksibel opbygning i en anerkendt teknologi.
Læs mere på vores hjemmeside (se linket nedenfor), hvor du kan få en videopræsentation af produktet og tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du i fremtiden modtager spændende nyheder om WorkPoint®.

http://www.workpoint.dk/default.asp?objtype=article&func=showdetail&id=1091&ilanguage=dansk&video=3

Relevant information

http://www.workpoint.dk



Pressekontakt


Firma

VestConsult A/S
Baunehøjvej 13 A
6700 Esbjerg, Danmark

  76 11 44 33

http://www.workpoint.dk

Modtag nyheder fra VestConsult A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire