Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
13/09-12   -   Pressemeddelelse

Viasat indgår eksklusiv flerårig aftale med Nordisk Film

Viasat offentliggør i dag, at virksomheden har forlænget en flerårig aftale med Nordisk Film. Aftalen betyder, at Viasat har eksklusivretten til alle førstegangsvisninger og katalogtitler på betalings-tv. Dette gælder for Viasat i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Viasat har også sikret eksklusivrettighederne til førstegangsvisninger og katalogtitler på free tv i Sverige og katalogtitlerne for free tv i Danmark.

Førstegangsvisningerne og katalogtitlerne vil blive vist på Viasats filmkanaler. I Sverige dækker aftalen eksklusivretten til førstegangsvisninger og katalogtitler for free-tv, mens rettigheder til free-tv i Danmark gælder katalogtitler.

Derudover har Viasats VOD-tjeneste, Viaplay, rettighederne til katalogtitlerne på deres abonnementsdel i Norden. Viaplay er tilgængelig på PC, smart phone, tablet, set top box og på smart tv.

Nordisk Film har en bred portefølje af både nordiske og internationale film som blandt andet: The Hunger Games, Twilight Sagaen: Breaking Dawn Part 2, Man on a Ledge og prisvindende titler som An Education, The Legend of Bagger Vance og Mean Streets.

Hans Holger-Albrecht, CEO i MTG, kommenterer:
"Nordisk Film har nogle af de største filmsuccesser i Norden, og det betyder meget for os, at vi kan tilbyde kunderne disse store film på Viasat Film, på vores online tjeneste Viaplay og på free-tv i både Danmark og Sverige. Viasat er lig med underholdning. Fordi vi har sikret disse rettigheder, kan vi fortsætte med at tilbyde en høj kvalitet i vores indhold."

Kenneth Wiberg, general manager, Film Distribution, Nordisk Film, kommenterer:
"Nordisk Film har længe haft MTG som samarbejdspartner, og vi er meget glade for, at vi har kunnet styrke vores samarbejde via aftalerne for både betalings-tv og for free tv. Vi er meget stolte af vores film og deres store succes hos det nordiske filmpublikum, og det har stor betydning for os, at vi kan distribuere dem via MTG. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet både nu og i de kommende år."

Relevant information

http://www.viasat.dk/


Pressekontakt


Firma

Viasat A/S
Strandlodsvej 30
2300 København S, Danmark

  +45 77 30 55 00

http://www.viasat.dk/

Modtag nyheder fra Viasat A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire