Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
17/02-11   -   Pressemeddelelse

webdanmark.com bliver Umbraco Certified Gold Partner

Webbureauet webdanmark.com er blevet udnævnt til Umbraco Certified Gold Partner, og bidrager dermed til udviklingen af det danske .Net-baserede CMS. Det nye partnerskab understøtter på én gang den videre udvikling af open source systemet, og kommer webdanmark.coms kunder til gode.

Som én ud af blot en håndfuld webbureauer på verdensplan, har webdanmark.com valgt at styrke sit partnerskab med Umbraco, ved at blive Certified Gold Partner. webdanmark.com forpligter sig dermed til at bidrage økonomisk til den videre udvikling af systemet, som allerede er implementeret på mere end 85.000 sites verden over.

Umbraco er Open Source CMS
Umbraco er et Open Source CMS, hvilket betyder, at udviklere over hele verden løbende bidrager til at udvikle produktet. Af egen fri vilje og uden betaling. Når webdanmark.com vælger at støtte økonomisk op omkring Umbraco, sker det ud fra den betragtning, at webbureauet gerne vil være med til at sikre projektets udvikling, stabilitet og fortsatte succes. Noget man hos Umbraco sætter stor pris på:

"Vores Gold Partner program sikrer, at vi kan have flere dedikerede ressourcer til rådighed på udviklingen af Umbraco produktet, og at vores partnere - og deres kunder - får den bedste
software garanti på markedet. Det følger vores vision om at skabe et open source produkt, der ikke blot matcher lukkede alternativer, men at vi tværtimod sætter dagsordenen med et CMS af høj kvalitet", fortæller Niels Hartvig, stifter af Umbraco.

Partnerskab som kvalitetsstempel
Umbracos partnerprogram er kundens garanti for, at partnerbureauet besidder de kompetencer, der skal til, for at levere en ambitiøs, fleksibel og velfungerende Umbracoløsning. Helt konkret betyder det, at flere af webdanmark.coms medarbejdere er Umbraco certificerede, og dermed eksperter i at udvikle strategiske e-handelsløsninger baseret på systemet.
Specielt for Certified Gold Partnere, gælder det desuden, at Umbraco står til rådighed for løbende support og bug-fixing, ligesom partnerbureauet har adgang til alle de nyeste moduler. En service der i sidste ende kommer webdanmark.coms kunder til gode:

"Det er klart, at partnerskabet også er indgået, for at vores kunder kan nyde godt af de nyeste moduler og den ekstra support, som vi nu får adgang til" - fortæller Kasper Holst, direktør og stifter af webdanmark.com, og fortsætter:

"Vi har en klar vision om at være Danmarks foretrukne eksperter indenfor strategiske e-handelsløsninger, som skaber de bedste resultater for vores kunder. Og da Umbraco i vores optik er et fleksibelt, teknisk velfunderet og økonomisk overkommeligt CMS, som mange af vores kunder efterspørger, er indgåelsen af partnerskabsaftalen et naturligt skridt i vores forretningsstrategi."

Kasper Holst understreger desuden, at e-handel, der skaber synlig værdi på bundlinjen, i høj grad handler om solid teknik, skarpt strategisk fokus og synlighed. Det er i hans øjne opskriften på succes hos webdanmark.com, hvis tekniske partnere desuden omfatter Sitecore og SharePoint.

Om webdanmark.com
webdanmark.com blev grundlagt i 1998 af brødrene Kasper og Morten Holst og har til dato udviklet mere end 350 webløsninger baseret på Umbraco, Sitecore og SharePoint.

webdanmark.com er eksperter i rådgivning, udvikling, implementering og markedsføring af webbaserede e-business løsninger, der optimerer forretningsprocesser, styrker kunderelationer og øger indtjeningen.

Kombinationen af avanceret teknik, strategisk fokus og målrettet kommunikation betyder, at webdanmark.com har en unik strategisk profil.
webdanmark.com beskæftiger i dag 30 ansatte, har hovedkontor i Viby J, samt et kontor i København.

webdanmark.com modtog i 2010 børsens gazellepris for 5. år i træk, og kan nu pryde sig med titlen supergazelle.

Relevant information

http://www.webdanmark.com


Pressekontakt


Firma

IMPACT A/S
Søren Frichs Vej 44D
8230, Åbyhøj, Danmark

  +45 89 93 55 23
  +45 31 57 78 29

http://www.impact.dk/

Modtag nyheder fra IMPACT på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire