Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
16/05-07   -   Pressemeddelelse

Klæd krukkerne i clematis

Med kønne clematis i krukke og baljer kan du let gøre din terrasse til et hyggeligt og frodigt sted at opholde sig sommeren igennem.

Pinsen nærmer sig, og det er oplagt at bruge fridagene på at hygge sig uden for og gøre terrassen eller altanen sommerklar. En måde at skabe charmerende liv udendørs er at plante clematis i zinkbaljer eller krukker.

- Clematis er super til krukker, fordi blomsterne er så frodige. Har man et hul, der trænger til at blive lyst op, er det oplagt at sætte en krukke med clematis dér, siger clematisproducent Conny Enevoldsen fra gartneriet Westerly i Sædding ved Skjern.

Vælger du at plante clematis i krukker, giver det mange muligheder og fordele:

- Planten kan placeres præcis det sted, hvor du ønsker lidt mere frodighed og farverigdom.
- Hvis du planter i mange krukker, kan du udskifte de afblomstrede med nye blomstrende krukker.
- Der er et meget rigt udvalg af farver og sorter i blomst og knop lige nu.
- Clematis kommer igen år efter år. Sæt blot krukken på et frostfrit sted om vinteren.

Clematis i krukker skal have et lille stativ at klatre op ad. Du kan vælge at købe ét på planteskolen, eller er du fingernem kan du lave et stativ selv af et par pilegrene. Det ser rigtig fint ud og koster ingen penge.

Conny Enevoldsen opfordrer til at tage en tur på planteskolen og kigge på udvalget:

- Lige nu kan man i sit lokale havecenter se mange clematis i blomst og dermed danne sig et billede af, hvilke typer, der tiltaler ens personlige smag og behov, siger hun.

Gartneriet Westerly har specialiseret sig i slyngplanter, som der produceres 50.000 eksemplarer af om året. Størstedelen er clematis, men der produceres også brombær, humle, kaprifol m.m. på gartneriet. Westerly blev etableret i 2004 og har 2000 m2 under tag samt et større udendørs areal. Conny Enevoldsen ejer og driver gartneriet sammen med sin mand Georg Holk Lauridsen. Planter fra Westerly kan købes på planteskoler landet over.

Fotos af clematis i krukke er vedhæftet.

Relevant information

http://www.westerly.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Westerly
Højgårdsvej 4
6900 Skjern, Danmark

  86 88 34 62
  86 88 34 69

http://www.westerly.dk

Modtag nyheder fra Westerly på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire