Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
15/04-09   -   Pressemeddelelse

Ung kvinde slår igennem som øko-iværksætter

33-årige Dorthe Lambæk har gjort det til hendes levevej at distribuere kemifri og økologiske produkter til danskerne. København blev skiftet ud med en gammel præstegård i Thise, Salling og derfra kan man sagtens være med i forreste række.

Det startede med en hudplejeserie, blev til intimpleje og badesalt og også trendy øko-jeans fra Holland. Produkterne er vidt forskellige, højeste prioritet for virksomheden er, at alle produkter konkurrerer på lige fod med - og kan erstatte kemifyldte produkter. Og så er der lige det allervigtigste element - "produkterne skal være lækre og virkelig tale til min generation, for vi ved nemlig godt, at det er muligt at lave rene produkter der også designmæssigt, er med hvor det sker" udtaler Dorthe Lambæk.

"Vi er blevet "go-to-distributøren" for virksomheder og butikker der søger økologiske produkter med kant og økologiske produkter som ikke findes i Danmark" fortæller direktøren, der i øjeblikket er i gang med forhandlinger om et nyt økologisk mærke, der snart skal lanceres i Danmark. Dorthe Lambæk fortsætter "Krisen der bliver talt så meget om, mærker mine partnere og jeg ikke, vi stiger tværtimod i omsætning måned for måned. Det er helt tydeligt, at der bliver større og større fokus på at handle økologisk - og rigtigt økologisk dvs. sikre sig at produkterne er certificerede og ikke blot indeholder meget få økologiske ingredienser"

Produkterne som WienerWaltz har kastet deres kærlighed over tiltaler også de flere kendte danskere. Danmarks skønhedsekspert nr. 1 Charlotte Torpegaard har flere gange haft produkter med i bl.a. Go´morgen Danmark og Tv-værten Anja Steensig har flere gange udtalt, at hun er blevet helt afhængig af hudplejeserien Essential Care der importeres af WienerWaltz.

Springet til øko-iværksætter er bestemt ikke kedeligt. Der er nok at holde styr på - salg, pressearbejde, administration og lagerstyring...den ene dag møde med skønhedsjournalister og pressefolk og foredrag for kvinder i København, til mere rolige kontordage i den gamle præstegård.

Tingene går stærkt i den gl. præstegård i Thise, Salling hvor Dorthe Lambæk og hendes familie nu bor. Præstegården er dog ikke helt som man tror ved første øjekast, den er under gennemgribende renovering og har blandt andet fået 180 m2 råt betongulv. Intet er heller overladt til tilfældighederne - Dorthes mand Søren Vester er designer og har bl.a. indrettet flere luksuriøse spisesteder, boliger og haver i Danmark, herunder en Michelin restaurant i København.

WienerWaltz produkter:
Essential Care - essentialcare.dk
YES Pure Intimacy - ecoisten.dk
Greenish Epsom Salt - ecoisten.dk
Kuyichi - kuyichi.com

Relevant information

http://www.ecoisten.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Wienerwaltz ApS
Gothersgade 11, 3 sal
1123 København K, Danmark

  +45 33 21 21 55
  +45 33 21 21 78

http://www.wienerwaltz.dk

Modtag nyheder fra Wienerwaltz ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire