Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
22/09-09   -   Pressemeddelelse

Økologisk tyggegummi opnår hædersomtale i "Politiken Økologisk Guld 09"

Mere end 200 produkter blev vurderet i konkurrencen om at opnå den økologiske guldmedalje der uddeles i "Politiken Økologisk Guld" for fjerde år i træk. Chicza blev ikke nomineret men blev til gengæld HÆDERSOMTALT FOR SÆRLIGT INITIATIV, da de nominerede produkter blev præsenteret.

Chicza økologiske og biologisk nedbrydelige tyggegummi importeres og distribueres af virksomheden WienerWaltz, der er stolte og beærede over, som et af de få produkter, at opnå en hædersomtale.

"Chicza er et virkelig vigtigt produkt for os og denne omtale af produktet er kun med til at vi arbejder endnu mere for at udbrede det gode budskab" udtaler Dorthe Lambæk, direktør og medejer af WienerWaltz ApS, skandinavisk distributør af Chicza. "Vi er netop i august begyndt at lancere Chicza på det danske marked og vi er blevet enormt overvældede over hvor godt og hurtigt danskerne har taget Chicza til sig. Der er en stor plads i danskernes bevidsthed til produkter som giver mening, netop det, tror jeg gør at vi har oplevet så stor succes. Ikke blot er det en verdensnyhed at det er et økologisk og biologisk nedbrydeligt tyggegummi, men vi kan høre at folk virkelig er interesserede i historien bag produktet - at det er bønderne i et mexicansk kooperativ der selv kører projektet"

ØKOLOGISK GULD 2009
Dommerpanelet består dette år af Rasmus Kofoed, kendt fra restaurant Geranium, Erwin Lauterbach fra restaurant Saison, Adam Price, madanmelder og TV-kok, Jan Kragh Jakobsen, præsident for det Gastronomiske Akademi, Annette Nyvang, redaktør på Politiken Mad, og Henriette Winther, leder af Økologisk Fødevarerådgivning.
De vindende produkter kåres d. 14. november i "Pressen"

Tyggegummiet er allerede at finde i landets helsekostbutikker og inden længe på danske supermarkedshylder.

Vejl. udsalgspris kr. 18,00 for pakke med 10 stk

Relevant information

http://www.wienerwaltz.dk



Billeder


Pressekontakt


Firma

Wienerwaltz ApS
Gothersgade 11, 3 sal
1123 København K, Danmark

  +45 33 21 21 55
  +45 33 21 21 78

http://www.wienerwaltz.dk

Modtag nyheder fra Wienerwaltz ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire