Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
31/08-10   -   Pressemeddelelse

Bevar den lækre sommerfarve selvom regnen står ned - økologisk selvbruner populær i Danmark

Økologisk selvbruner fra BioSolis

Er gløden fra de lækre sommeraftener ved at falme lidt i det overvældende regnvejr? Nu er det muligt at forlænge den dejlige gyldne farve - på sikker og økologisk vis og danskerne har taget den økologiske spray til sig.

"Jeg tror vi har ramt helt rigtigt med selvbruneren" udtaler Mikkel Küster fra importvirksomheden WienerWaltz. "Vi kan se at mange nu skifter den gamle selvbruner ud - nu der findes et økologisk alternativ. Dertil har mange selvbrunere ofte denne metaliske og lidt skarpe lugt og kan smitte af efter man har påført den. Dette er ikke tilfældet med BioSolis der også indeholder aloe vera så din hud er gennemfugtet og dejlig blød efter brug."

BioSolis self tanning spray er en selvbruner der er nem at styre og giver en naturlig og jævn teint. Produktet indeholder bl.a beta-caroten fra gulerod som giver en gylden glød .

Produktet er dertil den eneste økologisk certificerede selvbruner, certificeret af EcoCert. Den er en del af en lille og nem økologisk solpleje serie til hele familien. BioSolis tror nemlig ikke på at man skal have mere end max 6 produkter til at passe på hele familiens hud.

BioSolis selvbruner:

200 ml / vejl. Udsalgspris; 179,00

Du finder BioSolis i helsekostbutikker landet over.
Forhandler oplyses på 33 21 21 55 find også
BioSolis på nettet; www.thegreenfactory.dk, www.ecoisten.dk mfl.

Relevant information

http://www.wienerwaltz.dk/?mid=91&id=s&s=96


Billeder


Pressekontakt


Firma

Wienerwaltz ApS
Gothersgade 11, 3 sal
1123 København K, Danmark

  +45 33 21 21 55
  +45 33 21 21 78

http://www.wienerwaltz.dk

Modtag nyheder fra Wienerwaltz ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire